.

.

Крем Гел за очи MEICOLY Хамелеон, което променя цвета, Интензивно което променя Цвета си, Кремаво Гъсти Сенки За очи, Многослойни Хромирани Люспи, Гланц, Металик Отблес?

Крем Гел за очи MEICOLY Хамелеон, което променя цвета, Интензивно което променя Цвета си, Кремаво Гъсти Сенки За очи, Многослойни

BGN 2.80
Продукти

ЛЕСНО СЕ НАНАСЯ И РАСТУШЕВЫВАЕТСЯПърво нанесете слой блестящо лепило или основа за сенки, след това вземете малко количество двухцветных сенки плоска четка или върховете на пръстите си и нанесете нашите блестящо крем-сенки за очи на желаната област.Състав : Вода, поливинилпирролидон, carbomer, триетаноламин, ГИДАНТОИН DMDM, пропилен гликол, глицерин, алкохол, силициев диоксид, CI 77891, Може да съдържа (+/-) : (CI 77499), (CI 77491), (CI 77492), (CI 42090), (CI 16035), (19140) нето Тегло : 3 г / 0,106 унция.Размер на опаковката сенки за очи Хамелеон : 1.Сенки за очи хамелеон Тегло на опаковката : 0,086 паунда. ? ЛЕСНО се нанася И растушевывается - Първо нанесете слой блестящо лепило или основа за сенки, след това вземете малко количество сенки duochrome плоска четка или върховете на пръстите си и нанесете нашите сенки shimmer cream eyeshadow на желаната област. Моля, обърнете внимание : Важно е да се прилага крем-хамелеон, тя трябва да се прилага гъсто, бавно се прилагат още няколко слоя в същата посока, за да се получи равномерно покритие. ? КРЕМ-СЕНКИ за очи "ХАМЕЛЕОН" : високо качество на съставките с копринен блясък, лесно се нанася върху грим с високо съдържание на пигмент.Когато търсите под различни ъгли, се появяват различни цветове, в какво се крие очарованието на сенки-хамелеони за очи. ? ЛЕСНО се ОТСТРАНЯВА - крем-сенки за очи лесно се отстраняват с помощта на средства за отстраняване на грим, сапун и мокри кърпички.Не е водоустойчив, не се защитава от пот.Не е подходящ за бягане, плуване. ? Широко приложение - Сенки за очи хамелеон може да се прилага върху очите, устните. перфектен костюм за сватбени партита или партита с грим, Хелоуин или Коледа и т. Крем-сенки за очи хамелеон ще ви даде възможност да се открояват в тълпата. ? ЖЕСТОК И ВЕГЕТАРИАНСКИ - 100% жесток и вегетариански, бързосъхнеща формула на основата на гел спестява време за нанасяне на грим.Моля, обърнете внимание : Сенки за очи "хамелеон" не са подходящи за хора с алергии и за алкохол.

R

Продукти в категория