.

.

Cabilock 3 бр. Поставка за Тоалетна Четка за почистване на Тоалетната чиния Почистващи Четки за Домашно Ползване Набор от Четки За почистване на Тоалетната чиния Подве?

Cabilock 3 бр. Поставка за Тоалетна Четка за почистване на Тоалетната чиния Почистващи Четки за Домашно Ползване Набор от

BGN 1.33
Продукти

Четка за тоалетна : Силен препарат за почистване, на голяма площ на почистване, по-задълбочено, така че можете да запишете своите силиЧетка за тоалетна : Добре са запечатани основа, четки за тоалетна, уверете се, че водата няма да изтече.Притежателят на буталото : Дълга дръжка улеснява почистването на кръста.Удобна четка за тоалетна-дълъг вътрешен пластмасов слой позволява да не се притеснявате за това, че глава на четка за тоалетна падне на дъното на тоалетната чиния.Четка-скрубер за тоалетна : Подходящ за множество места, като например бани дома, хотела, офиса, търговския център и т., Четка за тоалетна : Силен препарат за почистване, на голяма площ на почистване, по-задълбочено, така че можете да запишете своите сили.Четка за тоалетна : Добре са запечатани основа, четки за тоалетна, уверете се, че водата няма да изтече.Притежателят на буталото : Дълга дръжка улеснява почистването на кръста.Удобна четка за тоалетна-дълъг вътрешен пластмасов слой позволява да не се притеснявате за това, че глава на четка за тоалетна падне на дъното на тоалетната чиния.Четка-скрубер за тоалетна : Подходящ за множество места, като например бани дома, хотела, офиса, търговския център и т. Предпоставка включва 3 x четка за тоалетна Характеристики -Размер : около 12,3x10,5x41,5 см потребителска четка за тоалетна. - Цвят : Зелен окачен ершик за тоалетна. - Материал : екологично чиста четка за тоалетна от полипропилен и влакна. - Двустранен четка с титуляра, удобна за носене четка за тоалетна в банята. - Силен препарат за почистване, на голяма площ на почистване, по-задълбочено, така че можете да запишете своите мисли и усилия на Притежателя на буталото. - и Четка за Тоалетна. - Нескользящая дъговидна дръжка, ергономичен, по-удобен, дизайн с плетене на една кука, удобен държач за тоалетна буталото. - Подходящ за множество места, като например бани дом, хотел, офис, търговски център и др Набор от четки за почистване на тоалетни.Информация за стоки Четка-скрубер за тоалетна Търсите твърда четка за тоалетна?Този предмет ще отговарят на вашите нужди. почистващи четки за домашна употреба Той може ефективно почистване на тоалетната чиния, като се крият грозен вид замърсяване на зъби след почистване и премахване на банята в ред.

R

Продукти в категория