.

.

COHEALI Домакински Ножици от Неръждаема Стомана, Ножици от Неръждаема Стомана, Преносими Ножици, Портняжные Ножици, Професионални Ножици за Тъкани, Шевни Ножици за Тъ?

COHEALI Домакински Ножици от Неръждаема Стомана, Ножици от Неръждаема Стомана, Преносими Ножици, Портняжные Ножици, Професионални Ножици за

BGN 1.00
Продукти

Неръждаема стоманаНОЖИЦИ ЗА ДРЕХИ - Са идеални за бродиране, шиене, разкрой, подшиване, производство на diy,.НОЖИЦА-ситно смлени и цели за деликатната задача за разкрой.НОЖИЦИ ЗА ШИЕНЕ - красиво и практично дръжка, тя не изисква специални усилия при раскрое.НОЖНИЧНЫЙ ИНСТРУМЕНТ - Подходящ за шиене, подшиване, разкрой, преработи, вземане на дрехи, ватирани одеала и много други.ПОРТНОВСКИЕ НОЖИЦА ЗА ПЛАТ - Ножица за плат са изработени от неръждаема стомана, която износостойка и има дълъг срок на служба.Неръждаема стомана.НОЖИЦИ ЗА ДРЕХИ - Са идеални за бродиране, шиене, разкрой, подшиване, производство на diy,.НОЖИЦА-ситно смлени и цели за деликатната задача за разкрой.НОЖИЦИ ЗА ШИЕНЕ - красиво и практично дръжка, тя не изисква специални усилия при раскрое.НОЖНИЧНЫЙ ИНСТРУМЕНТ - Подходящ за шиене, подшиване, разкрой, преработи, вземане на дрехи, ватирани одеала и много други.ПОРТНОВСКИЕ НОЖИЦА ЗА ПЛАТ - Ножица за плат са изработени от неръждаема стомана, която износостойка и има дълъг срок на служба.Пратката включва 1 х ножици Характеристики -Цвят : както е показано на ножица за плат Размер : около 13,20 X5,00 X0,50 см/5,19 X1,97 X0 ножици. -Материал : ножици за бродерия от неръждаема стомана-Тези цветни ножици ще се превърне в идеален подарък за приятели, които харесват ножици ръчно изработени дрехи. -Портновские ножици могат да образуват точка изсечени с кърпа, когато се използва, и парче преносими ножици се получава по-гладка. -Ножици от неръждаема стомана за лесно и гладко рязане на плътна тъкан и кожата канцелярскими ножица. -Подходящ за шиене, подшиване, разкрой, преработи, вземане на дрехи, пододеяльников и други шевни ножици. -Красиво и практично дръжка, тя не изисква специални усилия при раскрое шевни ножици.ножица за разкрой на стоки Описание на Шевни ножица за разкрой на портновских ножица при употреба може да образува точка на парче с кърпа и разкрояване се получава по-гладка. ножица за плат Е портновские ножици.сменяеми ножици с практични дръжки, които осигуряват добър комфорт и контрол на пръстите си. преносими ножици са Подходящи за шиене, подшиване, разкрой, преработи, шивашки, пододеяльников и много други.

R

Продукти в категория