.

.

DOITOOL Инструмент за Квиллинга Разгъната Хартия Разгъната за Бродерия Дъска За Плетене Разгъната за Ръкоделието си САМ Paper Art Kit Дъска За Квиллинга за Бродерия Решетч?

DOITOOL Инструмент за Квиллинга Разгъната Хартия Разгъната за Бродерия Дъска За Плетене Разгъната за Ръкоделието си САМ Paper Art Kit

BGN 1.33
Продукти

ДЪСКА за квиллинга - здрава и лесна за използване за всички проекти със собствените си ръце книжен дъска за квиллинга.ИНСТРУМЕНТИ за КВИЛЛИНГА от ХАРТИЯ - трайни и прости за използване за всички проекти със собствените си ръце.РЪКОВОДСТВО по мрежата за квиллинга - ще ви Помогне да създадете различни форми на хартиен носител квиллинга, които са подходящи за картички, украса на опаковка, декоративна живопис, орнаменти, хартия дъска за квиллинга.АКСЕСОАРИ за БРОДЕРИЯ от ХАРТИЯ - Текстура в ивица на выдвижном кутия за съхранение на улеснява отваряне.Проста окото дъска за ликвидация квиллинга -ще ви Помогне да създадете различни форми на хартиен носител квиллинга, които са добри за картички, украса на опаковка, декоративна живопис, орнаменти.дъска за форма квиллинга-, здрава и лесна за използване за всякакви проекти направи си САМ". книжен дъска за квиллинга.ИНСТРУМЕНТИ за КВИЛЛИНГА от ХАРТИЯ - трайни и прости за използване за всички проекти със собствените си ръце.РЪКОВОДСТВО по мрежата за квиллинга - ще ви Помогне да създадете различни форми на хартиен носител квиллинга, които са подходящи за картички, украса на опаковка, декоративна живопис, орнаменти, хартия дъска за квиллинга.АКСЕСОАРИ за БРОДЕРИЯ от ХАРТИЯ - Текстура в ивица на выдвижном кутия за съхранение на улеснява отваряне.Проста окото дъска за ликвидация квиллинга - ще ви Помогне да създадете различни форми на хартиен носител квиллинга, които са добри за пощенски картички, дизайн на опаковки, декоративна живопис, орнаменти. Списък на пакетите 1 * Дъска за квиллинга с място за съхранение на ролка за навиване на хартия Квадратен инструмент за ръкоделието си САМ " (в синьо) Характеристики Материал : ABS-квилинг. - Размер : прибл.31 -инчов (Д * Ш * В) книжен дъска за квиллинга. - Цвят : Син инструмент за квиллинга. -, здрава и лесна за използване за всякакви проекти направи си САМ разгъната за бродерия. инструменти за квиллинга от хартия аксесоари за бродерия разгъната за хартия - шарени текстура на кутия за съхранение за по-лесно отваряне на жлеба на скалата на окото за квиллеров. - Ще ви помогне да направите различни форми на хартиен носител квиллинга, които са добри за картички, украса на опаковка, декоративна живопис, орнаменти и т.

R

Продукти в категория