.

.

4 Опаковки, капачки за вентили за автомобилни гуми GSRYPC блинг Блинг, модни капачки за вентили с кристали, универсални за автомобили, джипове, мотори, камиони и мотоци?

4 Опаковки, капачки за вентили за автомобилни гуми GSRYPC блинг Блинг, модни капачки за вентили с кристали, универсални за

BGN 4.43
Продукти

【Функция】 Модни шапки състав клапан с твърд кристал може да защити клапан, да се предотврати попадането на вода, прах или пясък в автобус; предотвратяване на протичането на автомобила, осигурете безопасно шофиране 【Лесна инсталация】 Конструкция, въртящи се на резба капсули състав на вентила на гумата позволява лесно предене ги, когато инсталирате или оттеглянето. те могат да бъдат лесно затягане на ръка. 【идеални подаръци】 най-Добрият подарък за вас или ваш приятел, уникален дизайн, направете си подарък е нещо необичайно. идеален подарък за Коледа/Ден на благодарността/ Хелоуин за вашите приятели и семейство. 【Универсален за】 Универсален за леки автомобили, джипове, мотори, камиони, и мотоциклети и на повечето превозни средства. 【Предпоставка включва】 4 опаковки, капачки за вентили гуми с диаманти. 4 опаковки, капачки за състав автомобила автомобилни гуми GSRYPC блинг Блинг, модни шапки за състав клапан с диаманти, универсални за автомобили, джипове, мотори, камиони и мотоциклети.

R

Продукти в категория