.

.

Вериги за сняг MeiLiMiYu за кола, Универсални Регулируеми Верига Аварийна тяга за гуми за сигурност от сняг и кал, за джипове и леки автомобили-Комплект от 10-те Вериги с ?

Вериги за сняг MeiLiMiYu за кола, Универсални Регулируеми Верига Аварийна тяга за гуми за сигурност от сняг и кал, за джипове и

BGN 0.67
Продукти

❄?【Премиум качество】: Вериги за сняг, изработени от ултра силна внос на TPU и нескользящих стоманени гвоздеи, които не вредят на гуми, удобни в чорап и са трайни ❄?【Обновена версия】: Гуманизированный дизайн от легирана стомана, добри характеристики на противопехотни мини, счупване на лед и сцепление с пътя.Комплектът включва 10 бр. вериги за гуми, 1 чифт ръкавици, 1 чанта за съхранение, 1 мини-пластмасова лопата за сняг. ❄?【Лесна инсталация и премахване】: Защитни вериги за гуми без да е необходимо да се движи колата, бързо инсталиране и отстраняване на един човек само за броени минути.Лесно се носи с себе си и да се използват за превръщане на всяка спешна помощ на пътя. ❄?【Универсална съвместимост】; Тези шинные верига са подходящи за гуми с ширина 7,2-11,6 инча (185 мм и 295 мм), за лекотоварни автомобили, леки автомобили и ванове.Аварийните кабелни вериги са необходими инструменти за пътуване по заледени пътища, покрити със сняг пътища, кален път и т. ❄?【Съвети】, Препоръчва се да се спазва ограничение на скоростта до 25 км / ч с тези вериги за сняг и да стреля на веригата при завръщането на обикновени пътища, за защита на гумите на автомобила и пътното покритие. ❄?【Премиум качество】: Вериги за сняг, изработени от ултра силна внос на TPU и нескользящих стоманени гвоздеи, които не вредят на гуми, удобни в чорап и са трайни. ❄?【Обновена версия】: Гуманизированный дизайн от легирана стомана, добри характеристики на противопехотни мини, счупване на лед и сцепление с пътя.Комплектът включва 10 бр. вериги за гуми, 1 чифт ръкавици, 1 чанта за съхранение, 1 мини-пластмасова лопата за сняг. ❄?【Лесна инсталация и премахване】: Защитни вериги за гуми без да е необходимо да се движи колата, бързо инсталиране и отстраняване на един човек само за броени минути.Лесно се носи с себе си и да се използват за превръщане на всяка спешна помощ на пътя. ❄?【Универсална съвместимост】; Тези шинные верига са подходящи за гуми с ширина 7,2-11,6 инча (185 мм и 295 мм), за лекотоварни автомобили, леки автомобили и ванове.Аварийните кабелни вериги са необходими инструменти за пътуване по заледени пътища, покрити със сняг пътища, кален път и т. ❄?【Съвети】, Препоръчва се да се спазва ограничение на скоростта до 25 км / ч с тези вериги за сняг и да стреля на веригата при завръщането на обикновени пътища, за защита на гумите на автомобила и пътното покритие.

R

Продукти в категория