.

.

30 опаковки быстрозажимной верига Quick Link M4 от неръждаема стомана 5/32 инча, D-образна быстрозажимная верига с катинар за пушка, хамак, къмпинг и улично оборудване, макс.

30 опаковки быстрозажимной верига Quick Link M4 от неръждаема стомана 5/32 инча, D-образна быстрозажимная верига с катинар за пушка, хамак,

BGN 3.00
Продукти

Быстроразъемное връзка изработено от неръждаема стомана 304, която е с по-висока твърдост и устойчивост на корозия, отколкото други често срещани материали от легирана стоманаКачествено обзавеждане за дълго време да издържа на тежки климатични условия и е изключително здрав и сигурен.Верига за бързо свързване, лесен за използване.Завийте конец по посока на часовниковата стрелка, за да отворите, и обратно на часовниковата стрелка, за да се затвори.А изключително гладка дърворезба е много удобен за монтаж и демонтаж, дори ако тя е затворена в продължение на дълго време.Бърза връзка неръждаема стомана M4 е идеален за активна почивка, като карабинер, люлки, скрити платна, стълба за катерене, пешеходен туризъм, къмпинг, риболов, ключодържател, раница, въжета, домашни животни и така нататък. Максимален товар 500 кг - Уникален дизайн и подсилени материали от неръждаема стомана за подобряване на законодателството.Максималната товароносимост на този съединител е 500 лири. Почти всички нужди са задоволени.Съвет : Моля, да не се превишава максималния товар за целите на сигурността.УСТОЙЧИВИ НА КОРОЗИЯ.За да се гарантира дълъг период на употреба и надеждна сигурност тези быстроразъемные връзки, изработени от здрав материал, от неръждаема стомана 304.Те са устойчиви на дъжд, кал, сняг, киша и други агресивни елементи. * Изработена от високо неръждаема стомана, за да се предотврати образуването на ръжда, проникване на вода и корозия. * Еднократно формоване на прецизни штамповочных преси.На него не чеп и пукнатини. * Дълбока резба предотвратява подхлъзване винтове, осигуряващи безопасно използване. * Той може да превозва до 500 килограма от теглото, за да отговори на различните нужди.Параметри : Материал : неръждаема стомана Вътрешна ширина : 0,47 инча Външна дължина : 1,6 инча максимално натоварване : 500 паунда на Помещение включва : неръждаема стомана Бърза връзка : 30 опаковките Съвети : Съвет : Моля, да не се превишава максималния товар за сигурност.

R

Продукти в категория