.

.

DOITOOL 6 бр. Комплект бутилки с обем 30 мл, Капачката на Флакона на Парфюма, Преносими Контейнери за Тоалетни Принадлежности, за Жени или Момичета (3 бр. флакони + 3 бр. кап?

DOITOOL 6 бр. Комплект бутилки с обем 30 мл, Капачката на Флакона на Парфюма, Преносими Контейнери за Тоалетни Принадлежности, за Жени или

BGN 1.67
Продукти

Отличителен външен вид, което отличава вашата бутилка от бутилки на други производители, можете да намерите правилните бутилки от пръв погледПластмасов материал и калъф-титуляр от неопрен гарантират, че бутилката не е поцарапаются при транспортиране и ежедневна употреба.Пътни бутилки са снабдени неопреновым калъф-притежател, който ще даде на вашата бутилка с уникален дизайн и ще ви пази от слънцето.Бутилка с малък размер за пътуване с неопреновым калъф-притежател може да се съхранява в раницата си или ключодържател. 3 бутилки и 3 капачки за бутилки, да се съхранява течността вътре в сигурността и удобни за използване. комплект бутилки с обем 30 мл, капачката на флакона на парфюма, преносими контейнери за тоалетни принадлежности, за жени или момичета (3 бр. капачки за бутилки), набор от инструменти за домашната кухня, описание на Нашите празни флакони с брелком за ключове, подходящ за носене любимите си ръце, лосион или други течности.Към всяка бутилка е приложен ключодържател-титуляр, който можете да прикачите към вашия ключ, чантата, портфейла или раница.Характеристики - Цвят на капака на бутилката : светло синьо.- Материал : неопрен.- Размера на капачки за бутилки : прибл. 12 x 6 x 0,4 см /4,7 x 2,4 x 0,1 инча.- Обемът на бутилката : 30 мл. - 3 бутилки и 3 капачки за бутилки, като се запазва течността вътре в безопасна и преносими за употреба.- Бутилка с малък размер за пътуване с неопреновым калъф-притежател може да се съхранява в раницата си или ключодържател.- За пътни бутилки предвиден неопреновый калъф титуляр, придающий вашата бутилка с уникален дизайн и защитава от слънцето.- Отличителен външен вид, което отличава вашата бутилка от бутилки на други хора, можете да намерите своите бутилки с един поглед.- Пластмасов материал и калъф-титуляр от неопрен гарантират, че бутилката не е поцарапаются при транспортиране и ежедневна употреба.Пратката включва 3 x капачки за бутылок3 x празни бутилки.

R

Продукти в категория