.

.

калъф auaua за iPad Mini 5 от 5-то поколение 2019, калъф-поставка Mini 4 7,9 инча с държач за Моливи, Автоматичен режим на заспиване/събуждане, Веганская кожа (розов)

калъф auaua за iPad Mini 5 от 5-то поколение 2019, калъф-поставка Mini 4 7,9 инча с държач за Моливи, Автоматичен режим на

BGN 1.67
Продукти

【Съвместимост】 Проектиран специално за Apple i Pad mini 5/4 7,9 инчаДостъп до всички днищам и пристанища идеално подравнен. 【Внимание】 : Apple молив в комплекта не са включени!!!. 【Процес на щамповане】Процеса на печат от двете страни, което прави този калъф за i Pad още по-специален. 【Вграден държач Apple Молив】 Здраво дръжте Apple молив, капачка за моливи и адаптер за зареждане, който имаме в момента, за да не губят; Отзад на притежателя на такива дупки, които позволяват лесно да извадите молив. 【Здрав материал】 е Изработена от изкуствена кожа отвън, гъвкава делото от TPU, различно от пластмасови капачки, които лесно да се справи. 【Автоматичен режим на заспиване/събуждане】 Поддръжка на функцията за автоматично събуждане/сън.Магнитен клапан държи капака затворен, което може да попречи на непреднамеренную разрядку на батерията. 【Съвместимост】 Проектиран специално за Apple i Pad mini 5/4 7,9 инча.Достъп до всички днищам и пристанища идеално подравнен. 【Внимание】 : Apple молив в комплекта не са включени!!!. 【Процес на щамповане】Процеса на печат от двете страни, което прави този калъф за i Pad още по-специален. 【Вграден държач Apple Молив】 Здраво дръжте Apple молив, капачка за моливи и адаптер за зареждане, който имаме в момента, за да не губят; Отзад на притежателя на такива дупки, които позволяват лесно да извадите молив. 【Здрав материал】 е Изработена от изкуствена кожа отвън, гъвкава делото от TPU, различно от пластмасови капачки, които лесно да се справи. 【Автоматичен режим на заспиване/събуждане】 Поддръжка на функцията за автоматично събуждане/сън.Магнитен клапан държи капака затворен, което може да попречи на непреднамеренную разрядку на батерията.

R

Продукти в категория