.

.

Дръжка за регулиране на силата на звука ANLINKSHINE USB, с превръщането регулатор на силата на звука, Функция за изключване на звука на Един бутон, Съвместима с PC, високого?

Дръжка за регулиране на силата на звука ANLINKSHINE USB, с превръщането регулатор на силата на звука, Функция за изключване на звука

BGN 0.67
Продукти

[Материал на продукт] USB-регулатор на силата на звука е изработен от цинково-алуминиева сплав, който има добра устойчивост на корозия и кислородостойкостью, който може да се върти на 360 ° и оборудван със синя led подсветка [Лесни за управление на] Завъртете надясно, за да увеличите силата на звука, и завийте наляво, за да намалите силата на звука, щракнете върху бутона, за да включите / изключите звука. [Съвместимост] Щепсела и да играе, инсталиране на драйвера не е необходимо, тази дръжка за регулиране на силата на звука USB поддържа Win10/8/7/ Vista/ XP/Mac / Android, той се зарежда веднага след свързване, той вгражда устройство и може да се използва. Видео клипове, игри, слушане на музика, събития, сватби, срещи, тържества и т. [Опаковката на продукта] 1 х USB-регулатор на силата на звука, 1 х USB-интерфейсен кабел, 1 х адаптер USB-A-USB-C.

R

Продукти в категория