.

.

Самоочищающаяся Поръсване четка за кучета - Идеална куче четка за отстраняване на вълна - Гребен за грижа за Длинношерстными и короткошерстными кучета, котки, Зайц?

Самоочищающаяся Поръсване четка за кучета - Идеална куче четка за отстраняване на вълна - Гребен за грижа за Длинношерстными

BGN 3.00
Продукти

Това, което прави четка за домашни любимци? · Ефективно премахва мъртвите косми · Четка и кори от свобода косата · Подобряване на кръвообращението, направете вашия домашен любимец с мек и блестящчетка за домашни любимци за котки, дематирующая четка за зъби за кучета, самоочищающаяся четка за зъби за кучета, бутон самопочистване бутон, с натискането на един за лесно самопочистване и безопасно съхранение.След като грижа за коса внимателно почистете с четка от вълна, само с натискане на бутон.Спестете време и енергия.Безопасно и удобно четка игла четка за домашни любимци, стаи за частици, които могат да проникнат дълбоко във вътрешната вълна, не надраскване на кожата на вашия домашен любимец.Ергономична удължена дръжка Комфорт дълга дръжка осигурява здрав захват и спестява разходи за труд при грижа, че предпазва от напрежение ръце, независимо от това колко дълго сте расчесываете своя домашен любимец!самоочищающаяся четка за домашни любимци, кожа четка за зъби за кучета, топли съвети : 1. Моля, уверете се, че кожата на домашен любимец не е на бучки, рани, възпаление на кожата и други заболявания. Моля, уверете се, че козината на вашия домашен любимец сухи, преди да тръгнеш.Do не е четка прекалено силно, тъй като това може да нарани вашия домашен любимец. Когато не използвате четка, дръжте я на място, недостъпно за деца и домашни животни място.

R

Продукти в категория