.

.

USWEL Магнитни Запястные Тунелни Гривни за мъже, Магнитни Гривни, за Облекчаване на болката, лимфен дренаж на Детоксикационный Магнитни Гривни за Мъже с Инструмент з?

USWEL Магнитни Запястные Тунелни Гривни за мъже, Магнитни Гривни, за Облекчаване на болката, лимфен дренаж на Детоксикационный Магнитни

BGN 2.67
Продукти

Червен камък - турмалин, тя е направена от естествен камъкЧерни и бели камъни - това е хематит, той също е изработена от естествен камък.Сребърен камък - това е магнит, това е мощен редки земи неодимови магнити. (4000 гауса на магнит).Облекчение на болки при артрит, ставни болки. Намаляване на тендинита на тенис лакътя и китката.Да се улесни травма при игра на голф.Подобряване на кръвообращението.Намаляване на стрес, безпокойство, умора, безсъние.Помага да се поддържа баланс на тялото.Подобряване на кръвообращението, имунната система и съня.Активиране на клетъчното окисление, което допринася за борбата със стареенето.И повсеместното увеличение на енергия. 【Обнови гривна с магнити от 4 елемента】 : Двухрядный суперсильный магнит 3000 Гауса.Помага за намаляване на умората и мускулното напрежение.Подобрява притока на кръв, енергия, спокойствие и сън. естествено изцеление на болки в запястном канал, ръката, китката и други спортни ставите. 【100% хипоалергичен материал】 : Изработен е ръчно от висококачествена титанов стомана 316 л, със здрава закопчалка, която остава на място.Издръжлив черно IP-един вакуум покритие да се избегнат драскотини, не съдържа олово и никел. 【Фраза Изискана ковчег за бижута】 : Един размер подходящ за всички.Размер на гривната около 8,7 инча (23 см), ние предлагаме регулируеми инструменти, които могат да се регулират в съответствие с вашите собствени размера на китката. подробна информация за работата на страница). 【Идеални подаръци】 : Добър подарък за Деня на бащата, модерен магнитна гривна, подходящ за мъже, баща, съпруг, син, човек, за годишнина, рожден ден и т. 【и Перфектно сервизно обслужване】 : Ние предлагаме възстановяване или замяна на парите в рамките на 90 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще решим вашите въпроси в рамките на 24 часа. 【Обнови гривна с магнити от 4 елемента】 : Двухрядный суперсильный магнит 3000 Гауса.Помага за намаляване на умората и мускулното напрежение.Подобрява притока на кръв, енергия, спокойствие и сън. естествено изцеление на болки в запястном канал, ръката, китката и други спортни ставите. 【100% хипоалергичен материал】 : Изработен е ръчно от висококачествена титанов стомана 316 л, със здрава закопчалка, която остава на място.

R

Продукти в категория