.

.

Обвиване на тялото с Кърпа за Коса Vinker, Кърпи За Изсушаване на Коса, Шапки за Изсушаване на Косата В Банята, хавлиена Кърпа, За да изсъхне Косата в Банята, Капачка за ?

Обвиване на тялото с Кърпа за Коса Vinker, Кърпи За Изсушаване на Коса, Шапки за Изсушаване на Косата В Банята, хавлиена Кърпа,

BGN 3.00
Продукти

[Ултра впитывающая и мека] : Сверхмягкая плат Кристал (коралов кадифе) добре абсорбира влага и изсъхва бързоБързо подсушете косата и спестете си време, высушив им по естествен начин, без електрически вентилатори. Намалява риска от разделяне на връхчетата.Нашите чаршафи не се придържат към вашите уязвими влажна коса. [Високо качество] : нашите чаршафи не изчезват.Можете да се чувствате комфортно, закупуване на нашето кърпа за коса! Размери : 26,7 инча х 9,8 инча (65 см х 25 см), подходяща за всички типове коса и дължина. [Защитете косата си] : Употреба на сешоар да нанесе много щети на вашата красива коса.През това време кърпа поглъща влагата от косата си.Това е най-мекият начин на сушене с дълга коса. [Лесна за употреба] : Можете да наклонете главата си напред и да позволите на косата си свободно струиться, да се носят магическа шапка за изсушаване на косата и да оправят цялата коса, се хвърлят магическа шапка за сушене на косата пуговицей нагоре към косата.Кърпите за баня са на бутон, и косата не ще се плъзне, когато вземате вана. [Широко приложение] : Подходящ за всички типове коса и дължина.Кърпи от микрофибър са идеални за ежедневна употреба в дома, в салона и пътуване, това е чудесен помощник при грижата за лицето, вана, нанасяне на грим, умывании.

R

Продукти в категория