.

.

SOLUSTRE 4 бр. Детайли за защита на Витлото за летателни апарати, Аксесоари Ar, Аксесоари за летателни апарати, Защита за Витлото, резервни Части за мини-Дрона X8, Abs, Бяла З?

SOLUSTRE 4 бр. Детайли за защита на Витлото за летателни апарати, Аксесоари Ar, Аксесоари за летателни апарати, Защита за Витлото, резервни

BGN 34.61
Продукти

ABS, PC Протектор витлото : Уникална форма и красив дизайн, забавно допълнение към вашия дрону.Защита за остриета на дрона : Специално разработени трайни сменяеми аксесоари за дрона.Защита на витлото на дрона : Быстроразъемная дизайн, можете лесно да инсталирате или изключете защита на витлото.Протектор за остриета на дрона : Защитни кожуси за витлото са полезни аксесоари за дрона, с изключение на витлото.Защитен стълб витлото : тя може да предпази ръката си или други предмети от въртяща се перка. Протектор витлото : Уникална форма и красив дизайн, забавно допълнение към вашия дрону.Защита за остриета на дрона : Специално разработени трайни сменяеми аксесоари за дрона.Защита на витлото на дрона : Быстроразъемная дизайн, можете лесно да инсталирате или изключете защита на витлото.Протектор за остриета на дрона : Защитни кожуси за витлото са полезни аксесоари за дрона, с изключение на витлото.Защитен стълб витлото : тя може да предпази ръката си или други предмети от въртяща се перка.Кръст Бод Пакет включва 4 x защита на витлото Характеристики - Цвят : Бял защита на витлото. - Материал : PC, ABS предпазител за витлото.57 инча Покриване на витлото. - Може да замени старата или счупена защита на лопатите на витлото на нови аксесоари за витлото. - Малък размер, лек, не придава голямо тегло аксесоари на дрона. - Това е ефективно предпазва витла, по време на полет и ще се намали броят на произшествията, свързани със защитата на лопатките на дрона. - Защита на витлото е полезен аксесоар за играчи на безпилотни летателни апарати, може да защити витлото витлото. - Лесно се монтира и отсоединяется, осигурява допълнителна защита на витлото и аксесоари за търтеите ar.Описаниеаксессуары Има защита на витлото на дрона, изработени от материали ABS и PC, здрав, полезен и може да ви служи известно време.Защита на лопатките на дрона Това полезни аксесоари за летателни апарати, които могат ефективно да защити витла, дрона.Защита на витлото Guard Drone Quick Release Guard Protector лесна за Управление, което спестява време и усилия.

R

Продукти в категория