.

.

Звукова Електрическа четка за Зъби за възрастни, Мощна Електрическа четка за Зъби с 8 Дюзи, Калъф за пътуване, 40000 VPM, 5 режима за Дълбоко почистване, Акумулаторна Чет?

Звукова Електрическа четка за Зъби за възрастни, Мощна Електрическа четка за Зъби с 8 Дюзи, Калъф за пътуване, 40000 VPM, 5 режима за

BGN 15.83
Продукти

1 * Розова Електрическа четка за зъби 6 * Щеточные главата на Dupont. 1 * Глава за стъргало за език. 1 * Корона межзубной четки. 1 * Защитен калъф за четина. 1 * Пътен куфар. 1 * Държач за четка за зъби. 1 * USB кабел за зареждане. 1 * Ръководство за експлоатация.Бял : За дълбоко почистване.Почистване : За рутинно почистване всеки ден.Чувствителен : За чувствителни зъби.Полироль : За полиране на предните зъби.Масаж : За грижа за венците. Най-ВИСОКАТА ВИБРАЦИЯ при 40000 VPM - Електрическа звукова четка за зъби, снабдена с водещата в света двигател, който произвежда 40 000 удара в минута и по този начин, ефективно се разтваря дълбоки замърсяване на зъбите. ефект на почистване в 10 пъти по-висока, отколкото при ръчна четка за зъби, и 3 пъти по-висока от тази на обикновена електрическа четка за зъби. 7 дни за избелване на зъби от световния лидер в областта на качеството и материалознание.всяка накрайник-четка е достатъчно в продължение на 3 месеца, така че общо на 8 четки ще отнеме повече от 2 години. абсолютно перфектният избор за всички вас!!!. 5 режими и напомняне ЗА ВКЛЮЧВАНЕ - Електрическа четка за зъби за възрастни поддържа 5 режима : избелване, почистване, чувствителен, полиращ, масаж.режим на избелване, выполняемый чрез промяна на честотата за разтваряне на повърхностни петна. режими на масаж осигуряват плавно въздействие микровзрывов на тъкани за подобряване на кръвообращението и здравето на венците. мощност на електрически звукови четка за зъби остава непроменена след всяка употреба. никога не се притеснявайте за внезапно спиране на тока.Идеалният партньор В пътуването му липсва на 30 дни след пълно зареждане за 4 часа (от 2 минути /2 пъти на ден). звукова четка за зъби е снабден с USB кабел за зареждане навсякъде.тежи само 55 грама, което е два пъти по-малко от обикновените звукови четка за зъби. водоустойчивост ipx7 дава възможност за лесно изплакване с вода след всяка употреба.Комплект за доставка - звукова електрическа четка за зъби, 8 дюзи за четка за зъби dupont, 1 пътен калъф, 1 usb кабел за зареждане, 1 ръководство за потребителя. идеален избор за подарък за семейството и приятелите. над 2 милиона ентусиазирани потребители по целия свят получават удоволствие от използването на звукова четка за зъби за подобряване на здравето на венците и за избелване на зъбите.

R

Продукти в категория