.

.

LuckyMoon 9 бр. Тежки Големи Игли за Пуловери, Шалове, Кардигана, Брошки от изкуствени Перли, Комплект за Жени, Бижута Игли за Шапки, Блузи, Поли, Декоративни Щипки за Брод?

LuckyMoon 9 бр. Тежки Големи Игли за Пуловери, Шалове, Кардигана, Брошки от изкуствени Перли, Комплект за Жени, Бижута Игли

BGN 4.20
Продукти

【Набор от брошки 9ШТ】- Вие ще получите комплект от 9 стилове скоба за пуловери и шалове в пластмасова кутия, можете също така да изберете подходящия според различни случаи и различни дрехи, за да ви помогне да реши проблема на избора! 【Красив подарък】-Брошка-на жени за жени и момичета е подходящ като подарък за Коледа, Нова година, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката, ден на раждане, обещание, сватба, годишнина и т. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 -Тези щифтове могат да се използват в официални или ежедневни ситуации, които могат да се комбинират с други дрехи.Подходящ за подходяща тениска, пола, джинсам, рокли, покритие, свитеру, палта, шляпам, шарфам, сумкам и т. 【Висококачествени брошки】-Игли, изработени от изкуствени перли и сплави, които не е лесно да падне, имат дълъг живот и се отличават с здравина и издръжливост. 【Размер на английски възглавница】 -Размер : Максимална дължина * ширина щифтове : 3"(7.5 см) * 0,6" (1,5 cm), дължина * ширина игли среден размер : 2,4" (6 cm) * 0,4" (1 cm) минимална дължина * ширина игли : 1,18" (3 см) * 0,4" (1 cm). 【Набор от брошки 9ШТ】- Вие ще получите комплект от 9 стилове скоба за пуловери и шалове в пластмасова кутия, можете също така да изберете подходящия според различни случаи и различни дрехи, за да ви помогне да реши проблема на избора!. 【Красив подарък】-Брошка-на жени за жени и момичета е подходящ като подарък за Коледа, Нова година, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката, ден на раждане, обещание, сватба, годишнина и т. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 -Тези щифтове могат да се използват в официални или ежедневни ситуации, които могат да се комбинират с други дрехи.Подходящ за подходяща тениска, пола, джинсам, рокли, покритие, свитеру, палта, шляпам, шарфам, сумкам и т. 【Висококачествени брошки】-Игли, изработени от изкуствени перли и сплави, които не е лесно да падне, имат дълъг живот и се отличават с здравина и издръжливост. 【Размер на английски възглавница】 -Размер : Максимална дължина * ширина щифтове : 3"(7.5 см) * 0,6" (1,5 cm), дължина * ширина игли среден размер : 2,4" (6 cm) * 0,4" (1 cm) минимална дължина * ширина игли : 1,18" (3 см) * 0,4" (1 cm).

R

Продукти в категория