.

.

Моющийся Пелена за възрастни, Унисекс, Пелените за многократна употреба за възрастни Хора, Водоустойчиви Дишащи Пелени, Бельо с Кърпа, Подложка за Грижи за Възраст?

Моющийся Пелена за възрастни, Унисекс, Пелените за многократна употреба за възрастни Хора, Водоустойчиви Дишащи Пелени, Бельо с Кърпа,

BGN 2.00
Продукти

【Фланец дизайн и силно усвояването на】 Здрава мека текстилна материя, фланец дизайн, промежностная част се състои от дренажен слой, слой поглъщането на течности и изолационен слой 【Регулируем дизайн - магически етикети и въжета Shuang】 Регулируем и удобен за кацане, талията се регулира, а пъхтя крака са проектирани така, че да бъде меко за прекрасен комфорт при носенето. 【Лесна употреба】 Простота на използване и лекота на отнемане като подгузникам, дори прикованных до леглото пациенти могат лесно да се носят, да се оттеглят и да се пере на ръка или на пишеща машина. 【Опазване на околната среда и повторно използване на】 Водоустойчива и дишаща материя, множество, поддържа многократно пране, икономична и дълъг живот за възрастните хора.】 Конструкция лепкава катарами за памперси има дълъг срок на служба, процеса на определяне на краищата, изящна изработка производство, сигурност и дълготрайност. Здрава мека текстилна материя, фланец дизайн, промежностная част се състои от дренажен слой, слой поглъщането на течности и изолационен слой. Водоустойчива и дишаща материя, множество, поддържа многократно пране, икономична и дълъг живот за възрастните хора. Регулируем и удобен за кацане, талията се регулира, а пъхтя крака са проектирани така, че да бъде меко, за да се гарантира забележителен комфорт при носенето. Лекотата на използване и лекота на отнемане като подгузникам, дори прикованных до леглото пациенти могат лесно да се носят, да се оттеглят и да се пере на ръка или на пишеща машина. Дизайн на самозалепващи се катарами за памперси има дълъг срок на служба, процеса на определяне на краищата, изящна изработка производство, сигурност и дълготрайност.Спецификация : Тип на продукта : Пелена за възрастни Материал : текстил плат Употреба : Поставете впитывающее кърпа в чатала между източване си слой и слой изолация и поставете го директно.Мека окото плат прилепнала към тялото, а размерът може да се регулира с помощта на еластичен колан.Когато слой поглъщането на течности почти наситен, следва да бъдат незабавно отстранени, изплакнете и подсушете, а след това се използват отново.Е приложимо : Отговаря за обиколката на талията прибл. 26,2 инча Осъществяване списък : 1 х пелена 4 х кърпички за памперси.

R

Продукти в категория