.

.

MMDOCO 3 БР. Шаблони за Ситопечат под формата на звезди, за Полимерна Глина, Шаблони за Ситопечат 6,3*4,7 инча от Полимерна Глина, за Производство на Бижута от Полимерна Гл?

MMDOCO 3 БР. Шаблони за Ситопечат под формата на звезди, за Полимерна Глина, Шаблони за Ситопечат 6,3*4,7 инча от Полимерна Глина,

BGN 4.40
Продукти

Уникален дизайн : Шаблон на екрана е направен в три стила, като творчески очите, пеперуда, планетата, на луната и на други модели, които са модерни и придават на вашето процеса на DIY чар и привлекателностМатериал премиум-клас : Изработен е от висококачествена коприна, мрежа, комплект за, ситопечат има стабилна структура, него не е лесно да се съборят или выцвести, лека, изящна изработка изработка и многократна употреба; Веднага след печат накиснете във вода за 5-10 минути, след това изплакнете с вода и подсушете за по-нататъшна употреба.Лесна употреба : Тези "бисквитка катер" рисунки пренася лесно и се нанася с акрилни бои на водна основа.Просто поставете този шаблон върху глина ръчна изработка, използвайте шпатула, да се разпределят равномерно покриване на акрил на водна основа кухи модел, и след това използвайте нож за глина, за да изрежете желания от вас модел.Съдържание на опаковката : Вие ще получите 3 парчета восъчна за ситопечат. (Размер на около 12* 16 см /4,7 х 6,3 инча). Забележка : Използвайте само акриловую боя с високо съдържание на пигмент, тъй като тя не е твърде гъста и не е течаща.Не използвайте боя на маслена основа в шелкографических трафаретах.По време на транспортиране на трафаретном шаблона могат да се образуват гънки.Не се притеснявайте.Използвайте тежък предмет, за да го поставите на шаблон на екрана, и известно време го държи неподвижен, и той ще се възстанови, както и по-рано.Технически характеристики : Материал : коприна окото Забележки : 1. Поради ръчно измерване има една малка грешка в размера. Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

R

Продукти в категория