.

.

Tofficu 3 бр. Керамични Инструменти, Инструменти За Скулптура От Глина, Керамика Инструменти Глинени Инструменти, за да проверите За Керамика Керамика Аксесоари Инстр?

Tofficu 3 бр. Керамични Инструменти, Инструменти За Скулптура От Глина, Керамика Инструменти Глинени Инструменти, за да проверите За Керамика

BGN 4.21
Продукти

Инструменти за керамика, които Са подходящи за широк спектър от глина, включително керамика и глина за изсушаване на въздуха, полимерную глина и пластелинКерамични инструменти : 3шт керамични и глинени инструменти за рязане, даване на форма, моделиране, рязане, премахване, почистване на четка, изглаждат и украса.Инструменти за скулптура от глина : Повечето инструменти имат двустранни накрайници с различна форма, която осигурява по-голяма гъвкавост при създаването на вашия дизайн.Керамика с инструменти : Здрава конструкция, лесна употреба и почистване.Инструменти от глина : Широко приложение : използвайте ги, за създаване на точки, плавни линии в глина, скулптури, изработка на хартиени цветя и други занаяти, щамповане на метал, както и за торта, украса от цветя от празни приказки. В комплекта са включени 3 х стилус Характеристики - Цвят : както е показано на клей инструменти. - Размер : 16,5 x 1 x1 см инструменти за керамика принадлежности. - Материал : Неръждаема стомана. - Широко приложение : използвайте ги за нанасяне на обекти, плавни линии на глина, скулптури, изработка на хартиени цветя и други занаяти, щамповане на метал, както и за украса на торти, цветя от фондан. - Здрава конструкция, а също така лесни за използване и почистване на инструменти за скулптура от глина. - 3шт керамични и глинени инструменти, дърворезба, придаващи формата, моделиране, рязане, терени, четка, работят им магия от изглажда и декорация на керамични инструменти. - Повечето инструменти са двустранни накрайници с различна форма, която осигурява по-голяма гъвкавост при проектирането на керамични инструменти. - за широк спектър от глина, включително керамика и глина за изсушаване на въздуха, полимерную глина и пластелин.Описаниетоваров инструменти за грънчарството Повечето инструменти са двустранни накрайници с различна форма, която осигурява по-голяма гъвкавост за своите проекти. инструменти за скулптура от глина, 3 бр. инструменти за грънчарството и глина, за изрязване, даване на форма, моделиране, рязане, премахване, почистване на четка, изглаждат и украса.

R

Продукти в категория