.

.

AIXIANG Сапун за детската душа Ръчно изработени от чист бял сапун с аромат на малките крачета на бебето с подарочными пакети и бирками с благодарностями за подаръци и ?

AIXIANG Сапун за детската душа Ръчно изработени от чист бял сапун с аромат на малките крачета на бебето с подарочными пакети

BGN 1.67
Продукти

【ПРЕКРАСЕН ДИЗАЙН】 Идеален подарък за душата на дететоКръгло сапун за детската душа ръчно изработени със сладък аромат и приятно бял оттенък има два по-малки и деликатни щампи.Толкова сладък и очарователен!Опаковани в красива бяла опаковка от органза с биркой "Благодаря" за удобно връчване на подарък.Сувенири с вода и сапун за детската душа, проезжайте покрай подаръци за детската душа. 【ПРИЛАГАТ ПОВОД】 Популярни сувенири за душата baby отпечатъкът за гости е идеално за всякакви тематични партита : душата на бебе, парти за разкриването на пол, партията на бъдещата майка, кръщене, Коледа, сватба, рожден ден, украса за партита и т. И отлична игра на baby shower с награди, украса на масата. 【БЕЗОПАСНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Бебешки сапун, душ AIXIANG регистрирани в САЩ индекса на потребителските цени # : F1127250, богато на глицерин, овлажнява кожата.В нашият продукт не се добавят консерванти, оцветители или ароматни масла, само чисти натурални съставки.Така че това е перфектен избор за подарък за вашето парти в чест на рождения ден на детето.Всички Гостите със сигурност ще оценят тези Сапунени благоволението, подаръци или сувенири.Идеалното допълнение за декорация на празничния прием. 【ПРИКАЗНО подаръци】 Очарователни мини-мыльца в стил отпечатъци от краката за подаръци - перфектни за подарък като подарък за детската душа като награди за гости.Освен това, най-хубавото е, че лесно се навие, и ще получите много подаръци за детската душа, които момичетата могат да споделяте с вашите гости. 【Предпоставка включва】 Ще получите 36 бр. сапун за бебе душ, 36 бр. бели мешочков от органза и 36 бр. благодарственных бирок.По този начин, вие ще получите много опаковки на подаръци за бебе душ за гости.Това е вкусно и сладко сапун в красива опаковка ще зарадва вашите гости.Също така ще можете с гордост да им даде от своите приятели, които присъстват на парти по случай рожден ден на дъщеря си или на Сина си.AIXIANG Прекрасно Бяло Кръгло ръчно изработени Сапуни с принтом Крачета за Гости, Момичета и Момчета, ЗАЩО да изберете НАС? 【Симпатичен и многоцелеви】 В комплекта са включени 36 опаковки сапунени консумативи, кръгло сапун с отпечатъци от детски крака в него е светло, красиво и мило.

R

Продукти в категория