.

.

Велоергометър ATAAY, Стационарен Велоергометър за колоездене на закрито, Тежкотоварни Велоергометър, Регулируема Кардиотренажер за домашно фитнес зала на закрито, ?

Велоергометър ATAAY, Стационарен Велоергометър за колоездене на закрито, Тежкотоварни Велоергометър, Регулируема Кардиотренажер

BGN 1.67
Продукти

Ефективен велоергометър - повече писти за по-малко времеКонна езда може бързо да изгаря мазнините, изграждане на големи мускули и укрепване на сърцето, но с това намалява количеството на наранявания.Волан с няколко захватами и регулируемо съпротивление - нашият велоергометър отговаря на нуждите както на начинаещи, така и за професионалисти. ◆[Конструкция толкающего колела] : В старите времена въртящ се мотор е сравнително тромаво, момиче-старецът не можеше да го вземете и на място не може да отстъпи, ако му са нарушени.Дизайнерско нажимное колелото облегчало придвижване на възрастните хора и на децата, а гуманизированный дизайн е малък и лек. ◆ [Конструкция на ръкохватката] : затворена конструкция на ръкохватката предпазва от случайно нараняване на децата по време на тренировка, а безопасна конструкция ви позволява да се чувстват по-комфортно. ◆ [Безшумен дизайн] : интимен и безшумен дизайн, така че можете да се чувстват като у дома си по всяко време и на всяко място, без значение колко е шумна вашето семейство, фитнес, отслабване. ◆ [Калкулатор] : Голям дисплей, който позволява на спортистите да видите ясно време, броят на време и изгорени калории.Ефективен велоергометър - повече писти за по-малко време.Конна езда може бързо да изгаря мазнините, изграждане на големи мускули и укрепване на сърцето, но с това намалява количеството на наранявания.Волан с няколко захватами и регулируемо съпротивление - нашият велоергометър отговаря на нуждите както на начинаещи, така и за професионалисти. ◆[Конструкция толкающего колела] : В старите времена въртящ се мотор е сравнително тромаво, момиче-старецът не можеше да го вземете и на място не може да отстъпи, ако му са нарушени.Дизайнерско нажимное колелото облегчало придвижване на възрастните хора и на децата, а гуманизированный дизайн е малък и лек. ◆ [Конструкция на ръкохватката] : затворена конструкция на ръкохватката предпазва от случайно нараняване на децата по време на тренировка, а безопасна конструкция ви позволява да се чувстват по-комфортно. ◆ [Безшумен дизайн] : интимен и безшумен дизайн, така че можете да се чувстват като у дома си по всяко време и на всяко място, без значение колко е шумна вашето семейство, фитнес, отслабване.

R

Продукти в категория