.

.

DAIERTEK Бързо Зареждане на 3.0 USB Зарядно Устройство за Автомобили Алуминиева Водоустойчива Двойна Розетка Бързо Зарядно Устройство със сини led Вольтметром и тел 10А Пр?

DAIERTEK Бързо Зареждане на 3.0 USB Зарядно Устройство за Автомобили Алуминиева Водоустойчива Двойна Розетка Бързо Зарядно Устройство

BGN 5.99
Продукти

☞ Бързо зареждане на 30 : гнездо за адаптер за зарядно устройство, USB с два USB-порта, поддерживающими QC 3.0, максимална мощност, което е 18 Вата. Вграден официален смарт-чип интелигентен начин разпознава вашите устройства и едновременно зарежда 2 устройство при условия и по tox.Зареждайте съвместими устройства до 4 пъти по-бързо, отколкото нормално зареждане. ☞ Led дисплей напрежение : гнездо за адаптер за зарядно устройство, USB вградено в цифров led монитор напрежение, той може да показва точното състояние на напрежение на батерията на вашия автомобил в реално време.За предотвратяване на влиянието на ниско напрежение на нормалната работа.Led свети в синьо, и добре се вижда в тъмното.Той е съвместим с повечето автомобили с напрежение свързване 12-24 vdc. ☞ Материал : Това гнездо на USB-зарядно устройство, произведено от подобрен материал от алуминиева сплав и не прегрява при висока температура на околната среда.Той притежава добри характеристики на разсейване на топлината, невоспламеняемостью и устойчивост на износване.Водоустойчив капак може ефективно да защити ключа на текущата стойност на напрежението все още може да се появи след използване на защитно покритие. ☞ Приложение : Полезно за кола dc 12/24 В, лодки, морската, мотоциклет, квадроцикла, колата и т., Тази USB-изход подходящ за зареждане на мобилен телефон, GPS, дигитални фотоапарати, PDA, таблети с Android, блокове за захранване, игрови контролери, спортни часовници и други USB-аксесоари, обратно съвместим с QC 2.0, осигурява стандартна такса за устройства с не най-бързо зарядно устройство. ☞ Характеристики : изработен от устойчиви на топлина и износостойкого алуминиева сплав.Сертифициран CE & ROHS със защита от претоварване работен ток и късо съединение, за да се гарантира сигурността на зареждане, между това, вграденият интелигентен чип гарантира, че веригата не перегорит при неправилно свързване.Клас на водоустойчивост IP66, работи добре на морския пехотинце, лодка и мотор. ☞ Бързо зареждане на 3.0 : гнездо за адаптер за зарядно устройство, USB с два USB-порта, поддерживающими QC 3.0, максимална мощност, което е 18 Вата. Вграден официален смарт-чип интелигентен начин разпознава вашите устройства и едновременно зарежда 2 устройство при условия и по tox.Зареждайте съвместими устройства до 4 пъти по-бързо, отколкото нормално зареждане. ☞ Led дисплей напрежение : гнездо за адаптер за зарядно устройство, USB вградено в цифров led монитор напрежение, той може да показва точното състояние на напрежение на батерията на вашия автомобил в реално време.

R

Продукти в категория