.

.

BORRITT 3/4 инчов Зелена горивната един пулверизатор NPT с автоматично изключване С филтър Е идеален за транспортиране на бензиностанциите, се използва за дизелово гори?

BORRITT 3/4 инчов Зелена горивната един пулверизатор NPT с автоматично изключване С филтър Е идеален за транспортиране на бензиностанциите,

BGN 3.33
Продукти

Един пулверизатор с резба NPT, 3-хнасадный скоба за фиксация, защита от пълно улавянеЕдин пулверизатор с автоматично изключване, може да се използва за зареждане с гориво керосин, дизелово гориво, биодизелем и всички видове бензинови услуги.Тегло на продукта в опаковка : 2,6 кг. Сензор, вграден в выпускное дупка тоалетна патрубка, автоматично изключва подаването, тъй като е само на нивото на горивото в резервоара достигне ниво, абитуриентски патрубка.Здрав корпус от лят алуминий.Спусъка и предпазителя са изработени от термопластични. Максимално работно налягане : на 32 lb/ кв. Ръчна и автоматична един пулверизатор с прав накрайник за контрол на подаването на гориво, сензор, вграден в выпускное дупка тоалетна чучур, автоматично изключва подаването, тъй като е само на нивото на горивото в резервоара достигне ниво на изходния чучура. вход дупка NPT 3/4 от инча или 19 мм, диаметър на бала чучура 13/16 инча - 7 см или 180 mm. Това е автоматична топливозаправочная един пулверизатор BORRITT, която се използва в бензиностанции, в областта на авиацията, на развиващи се области в транспортните компании в нефтената промишленост, химическата и други търговски площи.Вътрешна резба стандарт NPT.Тази автоматична горивната един пулверизатор е съвместим с повечето завъртане на тръби с диаметър 3/4 инча.Горивната един пулверизатор е със следните характеристики : Към него може да се свърже помпи 12, 24 110 V. вход с резба 3/4 инча и изход 13/16 инча.Покритие от PVC за предотвратяване на контакт на ръцете с алуминий и корозия.Той е снабден с ергономична дръжка с удобен за управление.С него лесно и им е удобно да се ползват.Горивната един пулверизатор с автоматично изключване с диаметър 3/4 инча е снабден със сензор на върха, така че при попълване на резервоара сензор активира автоматично.Той е снабден с 3-bossed за задържане на открито затягане, когато искате да горивната един пулверизатор изпълни празното пространство на резервоара, не задръжте спусъка, като предотвратява умората на ръката.Тази автоматична горивната един пулверизатор я прави достойна за притежание и доверие, можете да сте сигурни, добавяйки я в кошницата си!Спецификация Цвят : зелен Материал : Алуминиева сплав + PVC Общият размер : 15,76 "Lx 6,93"W x 2,20"H (неправилна форма) нето Тегло : около £ 2.

R

Продукти в категория