.

.

Kitmose 2 Опаковане. Гайки за закрепване на капака Сверхпрочная флип-надолу капак с връзка за меко затваряне под произволен ъгъл Крепежни за кутията с играчки на Кухне?

Kitmose 2 Опаковане. Гайки за закрепване на капака Сверхпрочная флип-надолу капак с връзка за меко затваряне под произволен ъгъл Крепежни

BGN 3.33
Продукти

【Здрав материал】 гайки за закрепване на капака са изработени от сплав с високо качество, многослойни полиран галванични покрития, здрави и трайни, антикорозионна, устойчиви на корозия, могат да задържат тегло до 40 паунда за чифт 【Меко бавно затваряне на】 Преди употреба, моля, обърнете внимание на корекция напрежение.След приключване на регулиране на напрежение на кутията бавно и внимателно да падне, за да не захлопнуться и не смаже мизинцы деца.Панта за капак ще държат капака отворен, докато вие няма да искате да я затворите. 【Дръжте капака отворен и 75 °, 90 ° и 110 °】Ключалка на капака позволява да го задържи инсталирана при отварянето на 75 °, 90 ° и 110°.Той ще държат капака отворен, докато вие не пожелаете да се затвори.Никога повече не се притеснявайте за това че ще трябва да отворите капака. 【Широко приложение】 : Тези референтни панти добре изработени и са предназначени за закрепване на капака на кутията, например, мини-кутии за играчки, шкафове за вашия офис, врати, витрини, прозорци, гардероби, капаци на гардероби. Моля, не използвайте смазочни масла или подобни средства, тъй като това може да доведе до неизправност на спирачния лост; 2. Регулиране на скоростта на затваряне на панти, чрез определяне на правилната затягане на винта.Панта може да играе поддържаща роля след затягане. 2 X Подкрепа на пантите. 2 X Шестоъгълни ключ. 4 X Железниците на парче. 1 X Ръководство за експлоатация.Позволява задържане на капака, под всякакъв ъгъл, в съответствие с вашите нужди.Подходящ за различни кухненски шкафове, сервантов, гардеробни и кутии за играчки.Може да се използва и за самостоятелни дограма работи по също е отличен дърводелец.Пакетът включва : .

R

Продукти в категория