.

.

Скоба за плот Shamrock Home Arm се в тава Разтегателен диван и масичка за широки дивани. Маса-подлакътник за дивана, преносим масичка, масичка за tv и приставные холни маси з?

Скоба за плот Shamrock Home Arm се в тава Разтегателен диван и масичка за широки дивани. Маса-подлакътник за дивана, преносим масичка,

BGN 2.67
Продукти

За столове със средни и широки облегалки за ръцетеПодходящ за подлакътници от 3.5"(плоски) до 14", сгънати или преки.Побира обеденную чиния обикновен размер!.Се сгъва компактно пространство на размера на 13,75 х 9,5 х 2 инча. Нескользящая конструкция с трайни изземване.Изработен от устойчив 100% бамбук. ✅ Нова марка, същият отличен продукт!SH Shamrock Home се превърна в Shamrock Home!Нашите продукти са едни и същи, вече под нашия нов и подобрен марка!. ✅ Най-стабилната маса с широки облегалки за ръцете, Благодарение на по-дълъг ножкам, гумена ръце, създаващ триене, и широкопрофильному шарниру маса Shamrock Home Дивана не само е по-устойчив, но и обхваща по-голяма част от оръжие!. ✅ За мека мебел всички размери : Първото нещо, което хваща окото в този един сгъваем масичката, - това е височината на панти и пружини на скоба.Той осигурява улавяне ширина 16 см за ръце от средни до широк (от 6 "плоски до 16"кръг!) Опитайте този здрав маса за закуски, от 100% бамбук и се уверете!. ✅ Прихващане, а не плъзгащи : нашите гумени ръкохватки, които създават триене, правят точно това!Те предотвратяват перекатывание маса с тава, така че вие можете без притеснение да постави своята напитка в близост до с дистанционно управление. В съчетание с по-дълги крака, с размер 4x8 инча, те създават още по-голяма повърхност за улавяне от подобни масички с тава за телевизор. ✅ Опитайте, няма риск : ние знаем, че е трудно да се определи дали има достатъчно малък за тази малка сгъваема масичка или е достатъчно голям, за подлакътник на вашия диван.Така че, можете да опитате този на тавата за дивана и се уверете, защото, ако той не спестява място и не позволява да държи нещата под ръка на един стол, всякакви размери !, можете да го върнете в рамките на 30 дни за връщане на парите. ✅ Когато не ви достига място : тази малка масичка (13,75 "x 9,5") не само заема по-малко място, отколкото обикновените подложки за хранене за телевизора, но и се сгъва сам по себе си е компактен, с височина от 2 инча – за съхранение под дивана, когато той не се използва.И въпреки, че не трябва да се опре на него, можете ДА поставите върху нея табела с обикновен размер!.Благодарение на по-дълъг ножкам, гумена ръце, създаващ триене, и широкопрофильным шарнирам нашия диванный маса не само е по-устойчив, но и затваря голяма част от оръжие.

R

Продукти в категория