.

.

Реколта етикети Procicia за scrapbooking, Ретро Комплект хартиени етикети Васи за водене на дневник, Реколта Самозалепващи Декоративни стикер за diy, Скъпа Преносима книга съ?

Реколта етикети Procicia за scrapbooking, Ретро Комплект хартиени етикети Васи за водене на дневник, Реколта Самозалепващи

BGN 3.33
Продукти

?【Забавен малък подарък】 Ако ви харесва водят дневник или да правя нещо с ръцете си, ретро набор от стикери washi - идеален подарък за вас, той е идеален за даване на ретро-мистериозен цветове и елементи на вашите страници за водене на дневник или ежедневника ?【Самозалепващи декоративни стикер】получаваш 150 броя стикери васи.Лесно да ги грабне и да използвате.Ние проверихме ги лепкавост преди продажбата.Можете да купувате с доверие.Procicia обещава 100% връщане на парите или за замяна, ако срещнете някакви проблеми с нашите стикери. ?【Широко приложение】 Тези реколтата, етикети за албуми, не само са идеални за декорация на писма, дневници, проектанти, създаване на старите тетрадки книги, но и са подходящи за различни художествени творения със собствените си ръце. ?【Портативен дизайн】 Размера на всяка етикети е около 2 х 2,8 инча.Тези етикети washi събрани в малки книжки, и те са доста лесно да се отделят от книжката, което улеснява използването им или да ги обменят. ?【Лесна употреба】 Просто трябва да си харесате стикер, грабна я от книжка със стикери.След това откъснете хартията от обратната страна на стикери за залепване на желаното от вас място. ?【Забавен малък подарък】 Ако ви харесва водят дневник или да правя нещо с ръцете си, ретро набор от стикери washi - идеален подарък за вас, той е идеален за даване на ретро-мистериозен цветове и елементи на вашите страници за водене на дневник или ежедневника. ?【Самозалепващи декоративни стикер】получаваш 150 броя стикери васи.Лесно да ги грабне и да използвате.Ние проверихме ги лепкавост преди продажбата.Можете да купувате с доверие.Procicia обещава 100% връщане на парите или за замяна, ако срещнете някакви проблеми с нашите стикери. ?【Широко приложение】 Тези реколтата, етикети за албуми, не само са идеални за декорация на писма, дневници, проектанти, създаване на старите тетрадки книги, но и са подходящи за различни художествени творения със собствените си ръце. ?【Портативен дизайн】 Размера на всяка етикети е около 2 х 2,8 инча.Тези етикети washi събрани в малки книжки, и те са доста лесно да се отделят от книжката, което улеснява използването им или да ги обменят. ?【Лесна употреба】 Просто трябва да си харесате стикер, грабна я от книжка със стикери.

R

Продукти в категория