.

.

Кислородна Тръба От PVC, Носа Кислородна Тръба Портативен Лек За Всички Видове Марки на Кислород За Генератори (2 Метра)

Кислородна Тръба От PVC, Носа Кислородна Тръба Портативен Лек За Всички Видове Марки на Кислород За Генератори (2 Метра)

BGN 2.00
Продукти

Чудесна подмяна на старата или счупени кислородна тръба, директно монтиране, удобен за инсталиране, и да се заменятНиско тегло, преносимост и дизайн, чистота и удобство при използване, сверхмягкость за използване и прозрачен цвят на тръбата.Използване на висококачествен силиконов материал, безопасността и защита на околната среда, стабилност и дълготрайност, забележителен опит за използване.Сервирайте на кислород плавно, подходящ за лечение на възрастни и болни, е разработен специално за хора, които се нуждаят от кислород.Подходящ за всички видове кислородни генератори и домакински кислородотерапии, лесна за употреба, и да отговаря на вашите нужди. Сервирайте на кислород плавно, подходящ за лечение на възрастни и болни, е разработен специално за хора, които се нуждаят от кислород. Ниско тегло, преносимост и дизайн, чистота и лекота на употреба, супер мекота в употреба и прозрачен цвят на тръбата. Използване на висококачествен силиконов материал, безопасността и защита на околната среда, стабилност и дълготрайност, забележителен опит за използване. Подходящ за всички видове кислородни генератори и домакински кислородна терапия, лесна за употреба, и да отговаря на вашите нужди. Прекрасна подмяна на старата или счупени кислородна тръба, директно монтиране, удобен за инсталиране, и да се заменят.Параметри : Тип на продукта : Кислородна тръба Материал : Силикон Приложимо : за хора, които се нуждаят от кислород Применимая машина : Всички видове кислородни генератори и домакински кислородна терапия Осъществяване Списък : 1 х Кислородна тръба.

R

Продукти в категория