.

.

10 Бр. Великден Лист от изкуствена кожа, Великденско Яйце от кожа Заек, Текстилен Лист със Зърнеста Текстура, Блестящ Плат с Пайети, Лист от Изкуствена кожа за направ?

10 Бр. Великден Лист от изкуствена кожа, Великденско Яйце от кожа Заек, Текстилен Лист със Зърнеста Текстура, Блестящ Плат

BGN 5.27
Продукти

【Материал】 Листове от изкуствена кожа в пасхалната тематика, изработени от висококачествена мека изкуствена кожа PU, така че лесно да ги изрежете в желаната форма 【Дизайн】 Великденски цветни кърпи, изкуствена кожа с шарени великденски яйца, великденски заек и надпис Happy Easter, комбинация от обикновена кожа и блестящи пайеток.Те са изпълнени с радостна атмосфера пролетта на Великден и могат да отговорят на нуждите на извършване на пролетта Великден. 【Размер цветни листа от изкуствена кожа】 20 x 34 см / 7,9 x 13,4 инча.Можете да нарежете го на всеки желания размер в зависимост от вашите реални потребности.Моля, обърнете внимание : Това е нормално, ако листа от изкуствена кожа има мирис, просто сложете ги в проветрено място, и миризмата ще изчезне. 【Широкото използване на】 Е идеален за направата на обици, бантов за коса, аксесоари за коса и други занаяти и ръчно изработени бижута, идеално за извършване на работи по Великден.Добавете повече креативни бижута на своя пасхалната тематична парти. 【Отлично сервизно обслужване】 Ние отдаваме голямо значение на търсенето на клиентите опита на купувача.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ги решим в рамките на 24 часа. великден лист от изкуствена кожа, великденско яйце, листа от плат с домакинството е заек кожата, зернистая текстурирани блестящ плат с пайети, лист от изкуствена кожа за вземане на бантов, обици, занаяти и празнични великденски украси.Технически характеристики на : Можете да нарежете го на всеки желания размер в зависимост от вашите реални потребности.Лесно се реже и се прави със собствените си ръце, идеален за направата на обици, бантов за коса, аксесоари за коса и други занаяти и ръчно изработени бижута, напълно подходящ за производство на празнични занаяти.Пратката включва : 10 бр изкуствена кожа за Деня на Св.Материал : кожа Размер : 20x34 см/7,9x13,4 инча Цвят : цветен Дизайн : както е показано на фигура Съвети : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.Продукт, измерено ръчно, може да се различават малко.

R

Продукти в категория