.

.

Кожена кърпа WDSHB на метър плат от изкуствена кожа, плат от изкуствена кожа, PVC, Подложка за шивашки (Размер: 1,37 cm -5 м, цвят: светло лилаво)

Кожена кърпа WDSHB на метър плат от изкуствена кожа, плат от изкуствена кожа, PVC, Подложка за шивашки (Размер: 1,37 cm -5 м,

BGN 16.62
Продукти

[Материал] : кожена кърпа от PVC, плат с малка фигура личи, размери са посочени в работния листПродава се на метър. [Обичайното прилагане] : Тапицерия на мебели, калъфи за седалки, калъф за дивана, калъф за таблата на леглото, дрехи от плат за продуктова столове, ушиване на рокли, поли, изкуство, ръкоделие, ушиване на дрехи, платове за автомобилни седалки, ризи, панталони, поли, детски проекти, лесно се реже. [размер] : Приблизителна ширина (137 см).Приблизителна дебелина 0,6 мм. [Забележка : този продукт не е огнеупорным. [Съвети] : Тъй като това е изкуствена кожа, то малко мирише неприятно.Просто оставете кожата отвън в продължение на 1-2 дни, и миризмата ще изчезне.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще бъдем на ваше разположение 24 часа в денонощието. Моля, приемете, че може да има малка разлика между цвета на продукта и цветовете, показани на снимката. Тъй като това е изкуствена кожа, тя е малко мирише лошо.Просто оставете кожата отвън в продължение на 1-2 дни, и миризмата ще се разсее.It В сгънат вид при изпращане могат да бъдат заломы. Опаковка на продукта : кожа * 1.

R

Продукти в категория