.

.

Органайзер за фолио и пластмасови опаковки lesolar, Диспенсер за пластмасови опаковки с нож и организатора за чанти с цип органайзер за кухненски шкафове, Монтиране н?

Органайзер за фолио и пластмасови опаковки lesolar, Диспенсер за пластмасови опаковки с нож и организатора за чанти с цип

BGN 10.91
Продукти

【Универсален органайзер за чанти】- Този бамбук органайзер за чекмеджета включва 2 опаковка от фолио и храна филм с резаками, идеално подходящи за фолио, марли, храна филм и восъчна хартияЧанта-органайзер за съхранение с 4 слота и е съвместимо със системи за съхранение на Ziploc, Solimo, як като се има предвид, Радвам се, Up & Up и Great Value. 【Естествена бамбуковое дърво】-Органайзер от бамбук фолио е изработен от естествен и екологично чист бамбук с полирана повърхност за да се получи гладка повърхност, без разводите.Органайзер за чанти ни позволява да съхранявате фолио, алуминиево фолио и восъчна хартия едновременно.Ясно се сортират и е леснодостъпен. 【Безопасен дизайн движещ се силует】-Слотове за организатор за съхранение на чанти ziplock с нож идват с 1 плъзгаща нож във всеки слот, специално проектирани за рязане на храна филм, восъчна хартия, алуминиево фолио и т. Благодарение на безопасна и на скрита конструкция опаковка храна филм с нож е преустановена, не порезав ръце. 【Спестяване на пространство】 - Органайзер за кухненските чекмеджета позволява съхранение на найлонови торбички за съхранение на храна в кутии по категории на размера на 16,9 "Lx13,38"Wx3"H. Органайзер за чанти ziplock с ключалка-тик-так не само улеснява съхранението чанти с цип, но и възпрепятства тяхното разгръщането.Може да се сложи на всеки кухненски прозорец или в някоя плота, както и да се мотае в кухнята или в килера. 【Идеален подарък 】- Бамбук органайзер за чанти с ципове се отличава с превъзходно качество на изработка, осигуряващ мекота край на този естествен продукт.Идеално за майки и приятели.

R

Продукти в категория