.

.

MFCHY 12 бр. Светло Сините Четки За грим, Комплект Меки найлонови четки за грим, Руж за устни, Сенки за очи, Козметика за смесване, Комплект четки за грим (Цвят: E)

MFCHY 12 бр. Светло Сините Четки За грим, Комплект Меки найлонови четки за грим, Руж за устни, Сенки за очи, Козметика за смесване, Комплект

BGN 1.33
Продукти

Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество гримБез избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метален блясък и предпазва от корозия.При подходящи грижи си четка може да се използва в продължение на много години. подходящи както за професионална, така и за домашна употреба.Име на продукта : комплект четки за грим Материал четки : мек найлон Материал дръжки за коса : дърво Цвят : както е показано на продукта Размер : както е показано на снимката продуктаупаковка в комплекта : 10/12 бр. четки за грим, или 10/12 бр. четки за грим с калъф, 1 бр. торбичка Характеристики : чисто нов прием на гу Расчесывает косата от найлон за коса, меки и шелковистых на допир. всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество грим.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Тръби от алуминиеви сплави с дълбоко покритие придава метална глиц и предпазва от корозия При подходящи грижи си четка може да се използва в продължение на много години. Подходящ е както за професионални, така и за домашна употреба.Дръжките са Удобни за задържане и лесни за употреба.

R

Продукти в категория