.

.

Ръчна Детска Клавиатура Dilwe KR 6300 RGB, 104 клавиша, Цветна Детска Проводна USB-клавиатура с подсветка и Окачен капак, Усещането за бърза реакция при Удар за компютър, Прен?

Ръчна Детска Клавиатура Dilwe KR 6300 RGB, 104 клавиша, Цветна Детска Проводна USB-клавиатура с подсветка и Окачен капак, Усещането за бърза

BGN 9.17
Продукти

Окачен капачка за комбинации : Благодарение на извънбордов колпачкам за комбинации правилното усещане на удара и силата на отскок ще ви оставя спокоен и весел игра процес и офис щастиеСтабилна работа : Долната поставка за крака подсилена, за да направите клавиатурата е по-устойчива и й е трудно да се разклаща за удобство на употреба.Цветна светлина : клавиатура с множество цветни светлини, което го прави по-хладен и по-подходяща за нощно използване и игри.Материал ABS : Изработена от висококачествен материал ABS, тази клавиатура е различна устойчивост на износване и устойчивост на надраскване, има дълъг срок на служба.Идеален заместител : Тази клавиатура с прекрасни възможности, идеален заместител на старите и повредени клавиатурам. Окачен капачка за ключове : Оборудван с висящи капачки за ключове, правилното усещане за перкусия и силата на отскок ще ви оставя спокоен и весел игра на опит и офис щастие. Стабилна производителност : Долната поставка за крака подсилена, за да направите клавиатурата е по-устойчива и й е трудно да се разклаща за по-добро използване. Цветна светлина : клавиатура с множество цветни светлини, което го прави по-хладен и по-подходяща за нощно използване и игри. Материал ABS : Изработена от висококачествен материал ABS, тази клавиатура е различна устойчивост на износване и устойчивост на надраскване, има дълъг срок на служба. Идеален заместител : Тази клавиатура с прекрасни възможности, идеален заместител на старите и повредени клавиатури.Как да използвате : Щепсела и да играе.Параметри : Тип на продукта : Режим на клавиатурата : KR 6300 Материал : ABS Начин на свързване : USB-кабел Брой клавиши : 104 клавиша Ключова технология : X Архитектура Осъществяване списък : 1 х клавиатура.

R

Продукти в категория