.

.

Детска клавиатура Lumsburry led RGB със защита от отблясъците, Осветени бутони на Мултимедийни управление, Проводна USB Водоустойчива Метална Клавиатура за компютърни игр?

Детска клавиатура Lumsburry led RGB със защита от отблясъците, Осветени бутони на Мултимедийни управление, Проводна USB Водоустойчива

BGN 9.08
Продукти

【Ярки светлини RGB Back Light】 предлага 9 различни режима на осветлениеУлеснява въвеждане на текст в тъмното, но в същото време не е толкова ярко, че това е неприятно за очите. 【Режим звукова индукция на светлината】, Благодарение на вградения сензор звук led осветление може да светне на случаен принцип в зависимост от силата на звука, например вашия глас или музика. 【19 клавиш за защита от отблясъците】 Технология за защита от отблясъците ви позволява да използвате повече комбинации за спечелване на играта.WASD и стрелките са взаимозаменяеми. 【Пълен размер клавиатура със 104 клавиша 】 Е подходяща за офис и игри.Механичен дизайн и голяма тежест на тази клавиатура подобряване на геймплея. 【Щепсела и да играе】 Идва с USB-кабел с дължина 1,3 м / 51 инча.Водачът на автомобила не се нуждае.Съвместим с Windows 10/8/7 / Vista /XP и Mac OS.FN + 1 Режим на многоцветного поток.Многоцветен състезателен режим FN +2.FN + 3 многоцветни режима на дишане.Режим на обикновен цвят на комета FN+4.FN + 5 Одноцветный режим на ръчно превключване (на разположение 7 цвята).FN + 6 Многоцветен дифузна и сократительный режим.FN + 7 Шест области конфигуриране на режим на осветяване.Многоцветен бърза модел FN + 8.FN + 9 многоцветен, управляван звуков режим.

R

Продукти в категория