.

.

Дъгова Жаба Железни Ивици за дрехи на ЛГБТ Гордостта на Жаба Нашивка Бродирани Красиви Ивици Апликация за Деца Детска Бродирана Нашивка Апликация за дънки, Палта, ?

Дъгова Жаба Железни Ивици за дрехи на ЛГБТ Гордостта на Жаба Нашивка Бродирани Красиви Ивици Апликация за Деца Детска Бродирана

BGN 0.33
Продукти

【Материал】 : Ленти за бродерия 100% отлично качество на фина бродерия, много плътна консистенция, по-здрава, не избледняват, лесно се износва и се отстраняваМатериал за защита на околната среда, не нанасяйки вреди на нашата кожа и екологично чист. 【Лесна употреба】 : Лесен за използване и удобен утюжок на заплатках waves използва усъвършенстван лепило.Тази нашивку може да прогладить желязо или шият към всяко облекло.На обратната страна band-спин нанесен горещо лепило, нанесени на желязо, което ги прави лесни за нанасяне. 【Широко приложение】 : Тези прекрасни ленти са най-подходящи за дрехи, якета, риза, жилетка, шапка, раница и много други.И най-подходящ за текстил, облекло, декоративно покритие на недостатъци, малки декорации със собствените си ръце, за създаване на рисунка бродерия. 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 : Ивици с бродерия е много сладък и качествени!Може да се използва за декоративни цели, или за да покрие дупка или петно по дрехите.Нанесете ги върху тениски, якета, палта, дънки, панталони, рокли, раници, чанти, шапки, одеяла, чаршафи, кърпи и т., Или като украса със собствените си ръце или за подарък. 【100% ОБСЛУЖВАНЕ】 : Ние се ангажираме да предоставим на клиентите с качествено преживяване за пазаруване, ако имате някакви въпроси или не сте недоволен от това, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Сега се наслаждавайте на вашите покупки. 【Материал】 : Ленти за бродерия 100% отлично качество на фина бродерия, много плътна консистенция, по-здрава, не избледняват, лесно се износва и се отстранява.Материал за защита на околната среда, не нанасяйки вреди на нашата кожа и екологично чист. 【Лесна употреба】 : Лесен за използване и удобен утюжок на заплатках waves използва усъвършенстван лепило.Тази нашивку може да прогладить желязо или шият към всяко облекло.На обратната страна band-спин нанесен горещо лепило, нанесени на желязо, което ги прави лесни за нанасяне. 【Широко приложение】 : Тези прекрасни ленти са най-подходящи за дрехи, якета, риза, жилетка, шапка, раница и много други.И най-подходящ за текстил, облекло, декоративно покритие на недостатъци, малки декорации със собствените си ръце, за създаване на рисунка бродерия.

R

Продукти в категория