.

.

129 бр. обяви Gear Робот с изрези за украса Обратно в училище, комплект с шарени Gear Up за отлично г. и Gear Робот, поощряющий на ученика към по-добър живот в класната стая, де?

129 бр. обяви Gear Робот с изрези за украса Обратно в училище, комплект с шарени Gear Up за отлично г. и Gear Робот, поощряющий на ученика

BGN 7.79
Продукти

Комплект за рязане на робота Gear Back To School - На опаковката на съдържа 19 части думи, 15 вида малки шестеренок * 4, 6 вида големи шестеренок * 1, 4 вида роботи * 1, 30шт джантите и 200шт лепилоТези табла за съобщения gear robot back to school ще станат чудесен подарък, да убедят учениците да се стремят към по-добър живот. качество на материалите - обяви gear robot back to school изработени от здрав и лесен картов материал, различен изискан изработка и ярки шарки.Те са добър украса на класната дъска за съобщения "Връщане на детето в училище" с номинална табелка.Атрактивен дизайн - Тези деколтета за табла за съобщения, направени от хартия с чудесна печат и изискан кроем, модели с 3 D ефект ги прави живи и реалистични, и украса gear robot back to school добавят приятни усещания дъска за обяви back to home или училищна стена.Удобен за използване - Тази цветна обяви gear robot back to school е много лесен за използване, просто трябва да се нанесе лепило етикети там, където искате да откъсне бяла защитното фолио и поставете лепило етикети на деколтета, тези деколтета може добре да се заключва.Приложими случаи - Акценти на борда на рекламата gear robot back to school може да се използва за оформяне на класни стаи, табла за съобщения, на стаите, стените, вратите, прозорците и т.

R

Продукти в категория