.

.

Триизмерно изображение на зъба В колпачке, Абитуриентски бал в стоматологична училище, Зелено. - Стенни часовници (DPP_355055_1)

Триизмерно изображение на зъба В колпачке, Абитуриентски бал в стоматологична училище, Зелено. - Стенни часовници (DPP_355055_1)

BGN 8.84
Продукти

Размери (в инчове) : 10 x 10 W x 0,1 Г, с Лъскава огледална повърхност, алуминий с UV покритие, устойчиво на надраскване; идеален за влажна средаБезшумен непокрита кварцов механизъм.Изисква една батерия тип АА (не са включени в комплекта).Часова, минутна и втората стрелка на златист цвят. Цифри, отпечатани като част от изображението.Произведено в САЩ.Размери (в инчове) : 10 x 10 W x 0,1 Г, с Лъскава огледална повърхност, алуминий с UV покритие, устойчиво на надраскване; идеален за влажна среда.Безшумен непокрита кварцов механизъм.Изисква една батерия тип АА (не са включени в комплекта).Часова, минутна и втората стрелка на златист цвят. Цифри, отпечатани като част от изображението.Произведено в САЩ.Снимка паста за превръзки, абитуриентски по дентална училище, стенни часовници в зелената клетка ще се превърне в чудесно допълнение към всяка стая на вашия дом или офис.Е направен от здрав висококачествен алуминий.Тези часовници без рамки имат лъскава повърхност на огледалото с UV покритие, устойчива на надраскване и са подходящи за използване във влажна среда.Налични размери варират от 10 "x 10" до 15 "x 15".Изисква една батерия тип АА; в комплекта не е включена.Отделението отделение не е затворен.Произведено в САЩ.

R

Продукти в категория