.

.

YFDM Регулируема рамка, която да Хоризонтална греда с фиксирана катарама упражнения За Домашна Тренировка Фитнес Зала Подтягивающая Тренировочная греда Спорт Фитн?

YFDM Регулируема рамка, която да Хоризонтална греда с фиксирана катарама упражнения За Домашна Тренировка Фитнес Зала Подтягивающая Тренировочная

BGN 3.00
Продукти

Превърнете всяка врата в частен фитнес зала; инсталацията отнема само няколко секундиИдеален за набирания, лицеви опори, набирания, лицеви опори, коремни преси и т. Ергономичен дизайн може да осигури допълнителен комфорт.Това е истински многофункционален домашен тренажор за фитнес. [Размер] : 60 см (обща дължина на разтягане е 100 см, но използваемата дължина е подходящ само за 63-85 см), 80 см (обща дължина на разтягане е 130 см, но използваемата дължина е подходящ само за 83-115 см). [Без удари] : Тези фирми за помещения без удари снабдени с меки нескользящими наслоявания от двете страни, които могат да бъдат надеждно закачите на стената или вратата, рамката и защитава вратата и стената.Вие можете да тренирате у дома по всяко време, без да посещавате фитнес зала. [Регулируема дължина] : Дължина на хоризонтална апликации на стената може да се регулира, което ви позволява да се адаптира към вратата рамам или стени с различна ширина и е идеален да се използва в жилища, гаражи или офиси.Превърнете всяка врата в частен фитнес зала; инсталацията отнема само няколко секунди.Идеален за набирания, лицеви опори, набирания, лицеви опори, коремни преси и т. Ергономичен дизайн може да осигури допълнителен комфорт.Това е истински многофункционален домашен тренажор за фитнес. [Размер] : 60 см (обща дължина на разтягане е 100 см, но използваемата дължина е подходящ само за 63-85 см), 80 см (обща дължина на разтягане е 130 см, но използваемата дължина е подходящ само за 83-115 см). [Без удари] : Тези фирми за помещения без удари снабдени с меки нескользящими наслоявания от двете страни, които могат да бъдат надеждно закачите на стената или вратата, рамката и защитава вратата и стената.Вие можете да тренирате у дома по всяко време, без да посещавате фитнес зала. [Регулируема дължина] : Дължина на хоризонтална апликации на стената може да се регулира, което ви позволява да се адаптира към вратата рамам или стени с различна ширина и е идеален да се използва в жилища, гаражи или офиси.Превърнете всяка врата в частен фитнес зала; инсталацията отнема само няколко секунди.Идеален за набирания, лицеви опори, набирания, лицеви опори, коремни преси и т. Ергономичен дизайн може да осигури допълнителен комфорт.Това е истински многофункционален домашен тренажор за фитнес.[Размер] : 60 см (обща дължина на разтягане е 100 см, но използваемата дължина е подходящ само за 63-85 см), 80 см (обща дължина на разтягане е 130 см, но използваемата дължина е подходящ само за 83-115 см).

R

Продукти в категория