.

.

Очила AUTS Air Smart AR Сгъваеми HD 201-инчов футбол с по-голям екран от 1080P, съвместима с гигантски екран Micro OLED 3D за частния офиса и на кино (Цвят: съвместим с Andriod)

Очила AUTS Air Smart AR Сгъваеми HD 201-инчов футбол с по-голям екран от 1080P, съвместима с гигантски екран Micro OLED 3D за частния

BGN 0.33
Продукти

1 Преносим частен гигантски екран 4 K HD, портативен частен гигантски екран с висока разделителна способност, перфектен частен киносалон. Панорамно място с тристепенна технология AR, 130-инчов прожекционен екран, пълноцветен дисплей с висока разделителна способност на вашия преносим мобилен киносалон. Лек дизайн, удобен за носене в джоба по всяко време, в зависимост от съвместимост с мобилен телефон, потребителите, които са съвместими с Apple, могат да изберат адаптер Apple. Честота на опресняване от 60 Hz, подходящи за изнасяне на екрана популярните конзолни игри, опитайте това е лично и покажи своите умения.Забележка : Изберете комплект за закупуване на цветови формат в съответствие с втория вариант на диаграма. Преносим частен гигантски екран 4 K HD, портативен частен гигантски екран с висока разделителна способност, перфектен частен киносалон. Панорамно място с тристепенна технология AR, 130-инчов прожекционен екран, пълноцветен дисплей с висока разделителна способност на вашия преносим мобилен киносалон. Лек дизайн, удобен за носене в джоба по всяко време, в зависимост от съвместимост с мобилен телефон, потребителите, които са съвместими с Apple, могат да изберат адаптер Apple. Честота на опресняване от 60 Hz, подходящи за изнасяне на екрана популярните конзолни игри, опитайте това е лично и покажи своите умения.Забележка : Изберете опаковка, за да придобие размера на цветовете в съответствие с втората таблица на варианти.Проектиране на офис екран.Джобно разширение на по-големи екрани, на откриването на няколко режима на работа, нестандартно мислене и помощ в работата в офиса Добре дошли в нашия магазин, ни очила за виртуална реалност с отлично качество, можете да се свържете директно с нас, ако имате някакви въпроси относно очила за виртуална реалност, които вие не разбирате!.

R

Продукти в категория