.

.

ABC Jewelry Mart Натурален Кровавик Crystal Положителна Енергия Здравословен Подарък Метафизически Мощен, За Здравето И Богатството на Рейки Защитен Размер 29x25x6 ММ Гелиотро?

ABC Jewelry Mart Натурален Кровавик Crystal Положителна Енергия Здравословен Подарък Метафизически Мощен, За Здравето И Богатството

BGN 1.33
Продукти

ДЪЛЖИНА В ММ : 29, ВИСОЧИНА В ММ : 6 ШИРИНА В ММ : 25, Тегло В грамове : 10,2. Натурален скъпоценен камък, Кървав яспис, камък за производство на бижута от Африка.Скъпоценен Камък Кървава Яспис Правоъгълна Форма, На Едро Страна За Доставки На Скъпоценни Камъни.Всеки камък е уникален.Цвят и размер може да се различават малко един от друг.Вие ще получите подобен продукт, както е показано на фигурата.ДЪЛЖИНА В ММ : 29, ВИСОЧИНА В ММ : 6. ШИРИНА В ММ : 25, Тегло В грамове : 10,2. Натурален скъпоценен камък, Кървав яспис, камък за производство на бижута от Африка.Скъпоценен Камък Кървава Яспис Правоъгълна Форма, На Едро Страна За Доставки На Скъпоценни Камъни.Всеки камък е уникален.Цвят и размер може да се различават малко един от друг.Вие ще получите подобен продукт, както е показано на фигурата.Натурален Кровавик Crystal положителна Енергия Здравословен Подарък Метафизически Мощен Здраве, Богатство Рейки Защитен Размер 29x25x6 ММ Гелиотроп За бижута скъпоценен камък.

R

Продукти в категория