.

.

Изделия от кристали, Рейки Натурален Монокристален Падащ камък за лечение Рейки и Лечебни падащи камъни с кристали, Опаковка по 1 бр (черен турмалин)

Изделия от кристали, Рейки Натурален Монокристален Падащ камък за лечение Рейки и Лечебни падащи камъни с кристали, Опаковка

BGN 62.00
Продукти

Натурален кристал падащ камък : Тегло : 20-30 грамаОколо опаковка от 1 бр. Заредена Велик Рейки мастер и експерт Васту. 100% Автентичен, оригинален и естествен лечебен камък / кристал - често се виждат малки дупки, пукнатини по повърхността или във вътрешността на камъни.Материал : Естествени Кристални Лечебни камъни Вижте Снимки и Описание на продукта За получаване на информация за лечебните свойства / ползите.Може да се използва за лечение Рейки, фън шуй, Васту, лечение с кристали, медитация, корекция на Васту, окото на Рейки и пречистване на аурата.Естествен кристален камък за есента : Тегло : 20-30 грама.Около опаковка от 1 бр. Заредена Велик Рейки мастер и експерт Васту. 100% Автентичен, оригинален и естествен лечебен камък / кристал - често се виждат малки дупки, пукнатини по повърхността или във вътрешността на камъни.Материал : Естествени Кристални Лечебни камъни Вижте Снимки и Описание на продукта За получаване на информация за лечебните свойства / ползите.Може да се използва за лечение Рейки, фън шуй, Васту, Лечение с Кристали, Медитация, корекция на Васту, Окото на Рейки и пречистване на аурата.

R

Продукти в категория