.

.

Комплект Детски Клещи за нокти, Преносим Сейф и Комплект За Грижа за Ноктите с Калъф, Практични Маникюр Ножица-Пила за нокти, Пинсети, за Момче и Момиче (Син)

Комплект Детски Клещи за нокти, Преносим Сейф и Комплект За Грижа за Ноктите с Калъф, Практични Маникюр Ножица-Пила за нокти, Пинсети, за

BGN 6.40
Продукти

Включва стоки в няколко категории, като Красота, Здраве, Спорт, Къща, Подобрения в дома, Електроника и т, са Добре дошли в Yinhing, където ще могат да правят покупки на едно място.Винаги има богат избор на стоки за вашите вкусове, които ще донесат комфорт и спокойствие в живота си. 【Детски комплекти за рисуване на нокти за бебета】 Ноктите може лесно да се режат и да се избегнат наранявания на пръстите.Се предлага с кутия за съхранение за удобство за носене и съхранение. 【Защита на здравето на вашето дете】 В детски маникюр, определени влезе пила-пилинг за почистване на ноктите и фин абразивен лист за полиране подстриженных нокти, за да се избегне чеп от надраскване на кожата. 【Мини-ножици】 Ножици от неръждаема стомана, специално проектирани за рязане на малки нокти.Конструкцията на горната част с кръгла глава позволява избягване на случайно нараняване на детето. 【Интимна грижа】Детски маникюр, определени изработен от висококачествена неръждаема стомана, както и детски нокти ножици са с малка извита издатина и нескользящую дръжката. 【Пинсети с кръг на върха】Безопасни кръгли щипки за нос не се нарани кожата и лесно се отстранява чужди предмети от носа и пъпа на бебето.Характеристика : Този комплект е отговорен дневни нужди за грижа за ноктите на бебето Matte пила за нокти, дребния abra, позволява лесно да отрежете ноктите, за да се избегнат наранявания на пръстите.Параметри : Тип на продукта : Детски комплект за нокти Материал : ABS, неръждаема стомана Осъществяване Списък : 1 х Машина за рязане на нокти 1 x Малка ножица 1 x Пила за нокти 1 x пинсети 1 x кутия за съхранение.

R

Продукти в категория