.

.

Коледни Чорапи от 4 теми, 9,5-Инчови Персонални Коледни Чорапи С Бродерия Любовни Писма, Бели Гофрети Възли Чорапи С Удобна Мека Подплата, Семейни Коледна Украса За К?

Коледни Чорапи от 4 теми, 9,5-Инчови Персонални Коледни Чорапи С Бродерия Любовни Писма, Бели Гофрети Възли Чорапи С Удобна Мека Подплата,

BGN 2.67
Продукти

【Набор от коледни чорапи】 4 комплекта лесни коледни чорапи в бял цвят, изработени от висококачествени платове, вязаной фактура под формата на вафли, върху тях красиво са бродирани буквите L, O, V, E, всяка буква е ясна, добавете традиционните елементи на вашия коледен бижутата, децата ще се зарадват на чорапи 【Мини размер】 Един размер : 13 "x 4,7", чорапи се предлагат с лента, на тях е лесно да се носят там, където искате. 【Персонализирани коледни подаръци】 Вътре в чорапи на Дядо Коледа има място за съхранение, идеална за различни шоколади, шоколадови бонбони, шоколадови малки подаръци, да направи изненада за пълнене на отглеждане, да усетите невероятно коледа сутринта. 【Коледна украса】 Бели коледни чорапи могат да се използват за декорация на всеки кът на вашия дом, като камини, коледни елхи, партита, сватби и т. Това е най-добрият изключителен коледен подарък за семейството, приятелите, съседите, колегите и т. 【Весела Коледа】 Моля, свържете се с нас, след като имате някакви проблеми, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да сте останали доволни пазаруване. 【Набор от коледни чорапи】 4 комплекта лесни коледни чорапи в бял цвят, изработени от висококачествени платове, вязаной фактура под формата на вафли, върху тях красиво са бродирани буквите L, O, V, E, всяка буква е ясна, добавете традиционните елементи на вашия коледен бижутата, децата ще се зарадват на чорапи. 【Мини размер】 Един размер : 13 "x 4,7", чорапи се предлагат с лента, на тях е лесно да се носят там, където искате. 【Персонализирани коледни подаръци】 Вътре в чорапи на Дядо Коледа има място за съхранение, идеална за различни шоколади, шоколадови бонбони, шоколадови малки подаръци, да направи изненада за пълнене на отглеждане, да усетите невероятно коледа сутринта. 【Коледна украса】 Бели коледни чорапи могат да се използват за декорация на всеки кът на вашия дом, като камини, коледни елхи, партита, сватби и т. Това е най-добрият изключителен коледен подарък за семейството, приятелите, съседите, колегите и т. 【Весела Коледа】 Моля, свържете се с нас, след като имате някакви проблеми, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да сте останали доволни пазаруване.

R

Продукти в категория