.

.

Дърво Гнездо Поставка за Коледно Коледно Дърво Пластмасов Държач Основание за Жива коледна Елха е Подходящ за площ до 5 фута (Зелен)

Дърво Гнездо Поставка за Коледно Коледно Дърво Пластмасов Държач Основание за Жива коледна Елха е Подходящ за площ до 5 фута (Зелен)

BGN 14.99
Продукти

【Елегантен дизайн】 Тази модерна цветова гама поставка за коледно пълен с коледна атмосфера, тя е изненада за вас, когато вие ще го използвате в своята живо коледно дървото 【Стабилна и лесна за сглобяване】 Основание за елхи, изработени от пластмаса.Това гарантира, че коледната елха ще се изправи прав.Ергономичен дизайн с помощта на болтове и гайки, които ще ви помогнат да инсталирате елха плавно и лесно. 【Липсата на течове】 Основата на коледната елха можете да се напълните с 0,29 литра вода, за да запази истинската коледна елха в прясно състояние. Високотехнологично производство в съчетание с най-доброто покритие позволява да не се притеснявате за протечках, защитава вашите килими и подови настилки от вода. 【Обърнете внимание на размера на】 Поставка за коледни елхи поддържат живи дървета с диаметър от 1,2 до 3,6 инча и височина от 5 метра.Ние ви препоръчваме да се измери вашата коледна елха, за да се уверите, че той е подходящ за тази стойка за коледната елха. 【На повече места и по-компактно съхранение】Дизайн ви предоставя повече място за подаръци под поставка за коледно и около нея, достатъчно малък места, за да ги съхранява в оригиналната опаковка след края на сезона. 【Елегантен дизайн】 Тази модерна цветова гама поставка за коледно пълен с коледна атмосфера, тя е изненада за вас, когато вие ще го използвате в своята живо коледно дървото. 【Стабилна и лесна за сглобяване】 Основание за елхи, изработени от пластмаса.Това гарантира, че коледната елха ще се изправи прав.Ергономичен дизайн с помощта на болтове и гайки, които ще ви помогнат да инсталирате елха плавно и лесно. 【Липсата на течове】 Основата на коледната елха можете да се напълните с 0,29 литра вода, за да запази истинската коледна елха в прясно състояние. Високотехнологично производство в съчетание с най-доброто покритие позволява да не се притеснявате за протечках, защитава вашите килими и подови настилки от вода. 【Обърнете внимание на размера на】 Поставка за коледни елхи поддържат живи дървета с диаметър от 1,2 до 3,6 инча и височина от 5 метра.Ние ви препоръчваме да се измери вашата коледна елха, за да се уверите, че той е подходящ за тази стойка за коледната елха. 【На повече места и по-компактно съхранение】Дизайн ви предоставя повече място за подаръци под поставка за коледно и около нея, достатъчно малък места, за да ги съхранява в оригиналната опаковка след края на сезона.

R

Продукти в категория