.

.

Декор на Слънчевата Система FOMIYES Светят в Тъмното Звезди Луната Таван Стикери за Стена за Детска Спалня Хол 3D Светещ Звезда Луната Стикер 1049 бр. Стикери за Стена, Гр?

Декор на Слънчевата Система FOMIYES Светят в Тъмното Звезди Луната Таван Стикери за Стена за Детска Спалня Хол 3D Светещ Звезда

BGN 6.81
Продукти

⭐ 【Че ще получите】 : Вие ще получите 1049 бр в една и съща категория, изключително удобен и лесен за вас в употреба, креативен дизайн с шарките на луната и звездите могат да накарат децата си да използват широко въображение. ⭐【Супер ярко и трайно блясък】 : Изработени от добри материали, този стикер може да осигури сигурност, да се постигне добър декоративен ефект и практичност. ⭐【Дизайн декорация синьо небе и луната и звездите】 : спрей вода и паста за зъби, след това извадете мехурчета, ефектът ще бъде страхотен.Подходящи за гладки повърхности, не абсорбираща влагата, като стъкло, плочки и други. ⭐【Идеален подарък за момичета или момчета 】 : Самоклеящийся, по-безопасни за използване, позволяващо ви по-приятно използване. ⭐Украсете и изберете своята детска и спалня за децата си, носейки им по-голямо удоволствие и забавление. ⭐ 【Че ще получите】 : Вие ще получите 1049 бр. в една и съща категория, изключително удобен и лесен за вас в употреба, креативен дизайн с шарките на луната и звездите могат да накарат децата си да използват широко въображение. ⭐【Супер ярко и трайно блясък】 : Изработени от добри материали, този стикер може да осигури сигурност, да се постигне добър декоративен ефект и практичност. ⭐【Дизайн декорация синьо небе и луната и звездите】 : спрей вода и паста за зъби, след това извадете мехурчета, ефектът ще бъде страхотен.Подходящи за гладки повърхности, не абсорбираща влагата, като стъкло, плочки и други. ⭐【Идеален подарък за момичета или момчета 】 : Самоклеящийся, по-безопасни за използване, позволяващо ви по-приятно използване. ⭐Украсете и изберете своята детска и спалня за децата си, носейки им по-голямо удоволствие и забавление.Описание Опитайте тези светещи стенни художествени декори за вашата спалня, те могат да донесе повече удоволствие на вашите деца и повече точки за вашата детска стая.Подходящи за декорация на вашата детска стая, дневен тракт, спалня и още много други, на ярък дизайн с лунни звездите.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : стикер - Размер : около 20,00 X20,00 X0,10 см/7,86 X7,86 X0,04 инча - Изработени от добри материали, този стикер може да осигури сигурност, да се постигне добър декоративен ефект и практичност.

R

Продукти в категория