.

.

Капачки за мастило за Татуировки Чаша Смесени 300ШТ Шапки за Еднократна употреба с Пигментными Мастило в 12 ММ и Капачки за Чаши Татуировки Силиконови Шапки с Пигмен?

Капачки за мастило за Татуировки Чаша Смесени 300ШТ Шапки за Еднократна употреба с Пигментными Мастило в 12 ММ и Капачки за Чаши Татуировки

BGN 2.33
Продукти

ВОДОУСТОЙЧИВ И ДЪЛГОЛЕТИЕ : Нашите мастилото шапки microblade, изработени от висококачествен силиконХранително-вкусовата силиконов материал, мек и гъвкав, няма да навреди на иглата по време на употреба.Те е водоустойчив, дълготраен и безопасен за използване, и никога не опрокинут.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : те са лесни за почистване и съхранение, те са идеални за съхранение и пигменти, или мастило за татуировки.Подходящ за професионални или домашни татуировщиков.УДОБЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ : Еднократно, чист и гигиеничный.Опаковани в прозрачна пластмасова кутия за прецизно съхранение и лесен достъп.СИГУРЕН И ИЗДРЪЖЛИВ : Сгъсти материал, обработен при температура от 4000 градуса по Целзий, нетоксичен и стерилна, безопасен за използване.Уникален дизайн : Не е необходимо да използвате цветна подложка за бирена халба, на дъното нещастници предназначен за надеждно задържане на стъклени или метални столешницах. подходящ за татуировки, татуировки вежди, молив за очи, цветни татуировки за устни, и т., Подходящ за салони за красота.Функционалност : 1. Долната търтей : мек и еластичен силиконов материал, гарантирующий, че потребителят няма да навреди на иглата по време на употреба, а конструкцията на долната издънка може да се засмукване на работния плот. Еднократно : Пигментоза чашка е лесен за използване и може да се хвърлят след употреба, което не само осигурява чистота и хигиена, но и предпазва от заразяване. Използване в салон за красота : Нашите чаши за мастило за татуировки се използват за съхранение на пигмент и мастило, които са лесни за почистване и съхранение.Като ви помага да създадете идеалната татуировка, щедър е достатъчно за продължителна употреба. Хранително-вкусовата силикон : Обработени при температура от 4000 градуса по Целзий, за да се гарантира нетоксичное и стерильное използване и сигурност, така че можете да го използвате със спокойна душа. Задържащ пигмент : Чаша за пигмента на татуировката са отлични за задържане на пигмент и мастило.Капачки за мастило за татуировки, може да помогне за начинаещи или професионални художници-татуировщикам да реши проблема за съхраняване на пигменти за татуировки и мастило.Параметри : Тип изделия : Чаши за мастило за татуировки Материал : Хранително-вкусовата силикон Количество : 300 бр.

R

Продукти в категория