.

.

Toyvian Околовръстен Тава Кошница За Душата на Притежателя Шампоан Органайзер Без Пробиване Стенни полици за Баня Органайзер За Душ Стенен Багажник Бели стелажи За С?

Toyvian Околовръстен Тава Кошница За Душата на Притежателя Шампоан Органайзер Без Пробиване Стенни полици за Баня Органайзер За Душ Стенен

BGN 2.33
Продукти

Направете дома си по-чист, опростете живота си контейнер за съхранение на душата.Изработен е от висококачествен материал, с опростен дизайн, здрав и красив.Кошница за душата на стената.Идеален за съхранение на душ гел, почистващо средство за лице, четка за зъби, паста за зъби и т., срок на съхранение в банята.Място за съхранение, който решава вашите проблеми със съхранението и е подходящ за вашата баня, кухня и т. кухненски стенни полк.Стенен дизайн, много лесен за инсталиране. залепваща полк за душата.Описание Кошница за душата на Притежателя шампоан Органайзер Без пробиване Стенни полици за Баня Органайзер за Душата Стенни часова Особености - Материал : Космически алуминий.Пакетът включва 1 x комплект винтове 1 x рафтове за съхранение 1 x лепило без нокти.

R

Продукти в категория