.

.

Alipis 1 Комплект Поставка За Тоалетна Четка Почистване Скрубер Скоби за Пречистване на Стенен Държач Четки за Тоалетна Баня Инструмент За почистване на Тоалетната ч?

Alipis 1 Комплект Поставка За Тоалетна Четка Почистване Скрубер Скоби за Пречистване на Стенен Държач Четки за Тоалетна Баня Инструмент

BGN 1.00
Продукти

Четка за тоалетна : Много удобно и бързо почистване на зъби, ъглите в банятаЧетка за почистване на тоалетната чиния : Тази четка за тоалетна подходящ за множество места, като например бани, хотел, офис, търговски център. Пластмасова четка за тоалетна : Можете да зададете държач за тоалетна на стената със стикер, е много практично.Поставка за сапун ястие : четка е изработена от висококачествен материал, тя е здрава и да я лесно да боли.Четка за почистване на баня : Потребителите могат да слагат четка за тоалетна вътре стеллажа за съхранение, когато те не се ползват с четка.Четка за тоалетна : Много удобно и бързо почистване на зъби, ъглите в банята.Четка за почистване на тоалетната чиния : Тази четка за тоалетна подходящ за множество места, като например бани, хотел, офис, търговски център. Пластмасова четка за тоалетна : Можете да зададете държач за тоалетна на стената със стикер, е много практично.Поставка за сапун ястие : четка е изработена от висококачествен материал, тя е здрава и да я лесно да боли.Четка за почистване на баня : Потребителите могат да слагат четка за тоалетна вътре стеллажа за съхранение, когато те не се ползват с четка.Списък на пакета 1 х четка за тоалетна 1 х рафтове за съхранение 1 х Чанта с винтове 1 х стикер без перфорация Характеристики -Материал : Космическа алуминиева стойка за почистване на четки за тоалетна - Чисти и добре организирани, това е задължителен аксесоар за сапун ястия за почистване на стените във вашата баня. - Тази четка за тоалетна подходящ за множество места, като например бани, хотел, офис, търговски център и т., Монтиране на тоалетна. - Избраните космически алуминиеви материали, които се различават по якост и може известно време да се използва като стенен душ caddy. - Много е удобно и бързо почистване на канали, кътове в банята четка за тоалетна с държач. - Можете да зададете на държач за тоалетна четка за стената със стикер, много практичен стенен държач за тоалетна четка.Описание на продукта Набор от тоалетни четки и притежателите на Този набор от четки за почистване на тоалетната чиния е изработена от внимателно подбрани трайни материали, предназначени за по-дълъг живот.Поставка за четки за почистване на тоалетната чиния Разумна дизайн позволява лесно почистване на тоалетна чиния без остатък.

R

Продукти в категория