.

.

Led Налобный лампа, Акумулаторна батерия, супер Ярък 1500 Лумена, Налобный фенер с широк лъч 230 ° с 3 режима на Водоустойчив IPX6, лесен Налобный фенер с дистанцията на ули?

Led Налобный лампа, Акумулаторна батерия, супер Ярък 1500 Лумена, Налобный фенер с широк лъч 230 ° с 3 режима на Водоустойчив IPX6, лесен

BGN 1.67
Продукти

[Суперяркая led фаровете]-Налобный фенер lightbar съдържа усъвършенстван 31 led, така че светлините са по-яркиФарове с широк лъч 1500 лумена осигуряват осветление голяма площ от 230°.Го гуманизированный дизайн позволява да се обхване желаната област, не се движат на фарове. [Дълъг живот на батерията и възможност за презареждане]-Този лек налобный фенер за възрастни оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 5000 mah и със зарядно, кабел USB-Type-C. Демонтаж не се изисква!Просто влезте и зареждане на сметка. 12-часов живот на батерията в нисък режим, 6-часа в най-високия режим.Удобно зарежда навсякъде!. [Удобна регулируема лента за глава] -На ремешке се използва висококачествена еластична лента, размер може да бъде свободно се регулира.Той притежава висока еластичност и е удобно за носене на главата.Лента за глава на тази акумулаторна фаре удобна и регулируема, подходяща за възрастни и деца.Снабден с 8 скоби, че е идеалният избор за работа в каске. [Широкото използване и устойчивост на атмосферни влияния]-Този налобный лампа за къмпинг, има степен на водоустойчивост IPX6 и противоударен, подходящ за къмпинг, колоездене, бягане, нощни разходки, лов, риболов, ремонт на автомобили, каски, diy или на извънредни ситуации като пожар, ураган, сняг, буря, спиране на тока или затъмнение.Всеки път, когато нямаш водоустойчив главоболие, фенерче, можете да не се притеснявате за това, дали на улицата леден студ, силен дъжд или силна горещина. [Богат на функции на прожекторите]-На лента за глава, монтирани белите фарове и червените стопове с 3 режима на осветление (висок / нисък / ефекта на светлинни), при това видът / размерът на предните и безопасни задните светлини могат да бъдат включени едновременно.Бутон за включване / изключване ви позволява лесно да превключвате между 3 режима на осветление.Проектиран с регулируема на 90 ° глава, той изпраща светлина точно там, където трябва.Батерии в комплекта. Супер ярки светодиоди налобный фенер - Led налобный фенер с висока люменом 1500, супер ярък за използване без ръце. налобный фенер с широк лъч 2,230 ° - Налобный фенер с широк лъч осигурява широко покритие на 230 ° вместо да освети само една малка конус пред вас, се уверете, че можете да видите всичко, което трябва да се види.

R

Продукти в категория