.

.

CJINZHI Дебели Четвъртинки, Връзки тъкан, 7 бр./лот, 19,69x19,69 см (50x50 см), Памучен Плат, Квадрати за Капитониране, Предварително Изрязани Лоскутные Четвъртинки, Листове за Ш?

CJINZHI Дебели Четвъртинки, Връзки тъкан, 7 бр./лот, 19,69x19,69 см (50x50 см), Памучен Плат, Квадрати за Капитониране, Предварително

BGN 4.12
Продукти

【Материал】 Висококачествен памучен плат с саржевым принтом повишена плътност, фини модели, щадящи околната среда на печат и ярък цвят, не избледняват, добре изпълнена и атрактивни щампи, меки и дишащи, това е вашият най-добър избор за тъкани са ръчно изработени 【Размер】 7 парчета дебели четвертаков кърпа, предварително нарязани на кубчета с размер 19,69x19,69 инча (50 см х 50 см), всеки от които с различен дизайн забележка : цялата материя се почиства ръчно, което води до някои потертостям по краищата и може да има отклонения на 0,0-0,5 виж 【Advanced】 модерна технология на производство, безопасни и щадящи околната среда процес на производство на тъкани, предварително нарязани на дебели четвъртинки тъкан хубаво да изрежете и да шият. лесно се гали и са безопасни за деца, модели и трудно изчезват, можете да ги използвате с лекота. 【Стил】 Тези комплекти за шиене и капитониране имат различни ефектен дизайн, атрактивни щампи в красиви цветови теми, които изглеждат елегантно и ярко, лесно да ги вземат и те ще ви помогнат да създадете различни красиви изделия, цветовете са ярки и прекрасни, както е показано на снимката. 【Използването на】 Специално разработени за капитониране на плат също са идеални за всякакви проекти за шиене и рукоделию, производство на костюми, покривки, чанти, маски, бижута, притежатели за салфетки, съшива одеяла, декори за табла за съобщения, за покрива възглавница за дрехи и домашен интериор, предмети, подходящи за много занаяти и шиене със собствените си ръце.Материя : 100% висококачествен памук.Количество : 7 бр. Стил : 7 в различни цветове и в различни шарки. Размер : около 19,69 "x19,69" (50 см * 50 см) на всеки детайл.Инструкции за пране : Пере в студена вода.Моля, обърнете внимание : . 1, Цялата стеганая кърпа се почиства ръчно, което води до някои потертому ръба и може да има отклонение на 0,0-0,5 виж 2, се дължи На разликите в областта на компютърните монитори реалните цветове могат леко да се различават от показаните.

R

Продукти в категория