.

.

NEXTORCH Led Фенерче Ключодържател/Клипса Мини EDC Джобен Акумулаторна Ключодържател-фенерче Type-C с 7 Режима на осветление идеален за къмпинг в извънредни ситуации на отк?

NEXTORCH Led Фенерче Ключодържател/Клипса Мини EDC Джобен Акумулаторна Ключодържател-фенерче Type-C с 7 Режима на осветление

BGN 1.33
Продукти

【7 режима на осветление】 Мултиплейър режим за универсална употребаБЯЛА СВЕТЛИНА - можете да изберете между три режима за яркост, за да лесно да се отговори на различните нужди на живота в светлина.УЛТРАВИОЛЕТОВА СВЕТЛИНА, - може да се използва за откриване на фалшификати, невидими петна, документи, лични карти. ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА - ярка червена светлина фигура за осветление отблизо и като локационного на фара.ЧЕРВЕНО-СИНЯ СВЕТКАВИЦА - може да се използва като авариен сигнал, подходящ за прилагане на закона и за прибягване. 【Компактен размер】 Мини-размер на корпус, дължина общо 73 мм, осигурява удобен и стабилен захват и служи като удобно устройство за нуждите на осветление. 【Акумулаторна ключодържател】 Акумулаторна батерия дизайн тип C, се захранва от вградена батерия до 19 часа на работа.С помощта на функцията на индикатор за зареждане на батерията може лесно да се научат състояние на храна и време, за попълване на запасите. 【Dual Switch Desiagn】 Двойна ключа, ключа бяло осветление и многофункционален прекъсвач, логиката на работа интуитивен и лесен за използване. удароустойчив на 1 метър и е водоустойчив по стандарт IPX 4. 【Опаковка и гаранция】 Интегриране на 4 вида източници на светлина в едно фенерче, за да светне в няколко цвята изисква само един мини-фенерче. в комплекта е включена 1 мини led фенерче, 1 ключодържател (лесно вешается на чантата), 1 скоба, 1 кабел Type-C, 1 ръководство за потребителя.Ние предлагаме пет години гаранция.Батерии в комплекта.Батерии в комплекта.

R

Продукти в категория